Εκτυπώσιμη λίστα με απαραίτητα ψώνια για το σούπερ μάρκετ

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0



Έχετε βρεθεί να κοιτάτε τα ράφια του σούπερ μάρκετ και να μη θυμάστε τι ακριβώς ήταν αυτό που θέλατε; Ή ακόμη χειρότερα να επιστρέφετε στο σπίτι και να διαπιστώνετε ότι ξεχάσατε κάτι; Αν είχατε όμως στα χέρια σας μια λίστα με όλα τα απαραίτητα ψώνια; Ναι, τότε δεν θα ερχόσασταν ποτέ σε αυτή την άβολη θέση. Με τη λίστα μετατρέπετε τις αγορές σας σε ρουτίνα και κάνετε τη ζωή σας εύκολη. Αφήστε που θα τελειώνετε με τα ψώνια στο πι και φι.
Κατεβάστε κι εκτυπώστε τη λίστα δωρεάν.

Στη λίστα που σας έφτιαξα έχω χωρίσει τα ψώνια ανά γενικές κατηγορίες, όπως γαλακτοκομικά, τυροκομικά, αλλαντικά, χαρτικά κτλ. Σε κάθε κατηγορία έχω συμπεριλάβει βασικά είδη, αλλά έχω αφήσει και αρκετές κενές σειρές για να γράψετε εσείς τις δικές σας προτιμήσεις. Ό,τι εξειδικευμένο που δεν το βλέπετε στη λίστα το συμπληρώνετε στην κατηγορία “Να μην Ξεχάσω” ή στην κατηγορία “Εποχιακά”. Όσο ψωνίζετε βάζετε ένα τσεκ σε ό,τι μπαίνει μέσα στο καλάθι.
Και μόνο έχοντας στο νου τις γενικές αυτές κατηγορίες μπορείτε εύκολα να θυμηθείτε και να καταγράψετε όσα χρειάζεστε.

Συμβουλή

έχετε τη λίστα μόνιμα στο ψυγείο και κάθε φορά που τελειώνει ένα είδος, το καταγράφετε άμεσα. Έτσι δεν κινδυνεύετε να ξεχάσετε κάτι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)