Το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0

Βάλε μπρος, πρώτη, δευτέρα, τρίτη και…απογείωση! Είναι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς, μόλις κάνεις Test Drive στο συγκεκριμένο ιπτάμενο αυτοκίνητο, που θα τεθεί σε κυκλοφορία από το 2017. Αυτή η «επανάσταση» στον χώρο της ιδιωτικής μετακίνησης, έρχεται να σου αλλάξει τη ζωή, δίνοντας άλλη αίγλη στην οδήγηση,καθώς για πρώτη φορά θα μπορείς να κατακτήσεις τους ουρανούς, με μία γκαζιά!
Τα κρυμμένα του φτερά, σε συνδυασμό με τα… τρελά γκάζια που έχει το αυτοκίνητο, σου δίνουν τη δυνατότητα να ίπτασαι στους ουρανούς, κάνοντας το συγκεκριμένο αμάξι, το απόλυτο όνειρο για κάθε φαν της ταχύτητας! Κάτι που αν το άκουγες πριν λίγα χρόνια θα πόνταρες πως σου κάνουν φάρσα, σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να πάρει σάρκα και οστά!
Το νέο μοντέλο της εταιρείας AeroMobil, αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία, καθώς, όπως δείχνει το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα με τα πλάνα των ειδικών, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ετοιμάζεται να «σκίσει» τους ουρανούς, αφήνοντας τα υπόλοιπα 4τροχα να τρώνε την σκόνη του, κοιτώντας το αφ’ υψηλού!
Δεν πείστηκες ακόμη; Εκτός των άλλων, το αυτοκίνητο είναι εφοδιασμένο με σύστημα «αυτόματου πιλότου», αλλά και με αλεξίπτωτα, για να είσαι πιο ασφαλής στην… ιπτάμενη βόλτα σου!
«Θέλαμε μια άλλου είδους τεχνολογική επανάσταση. Μια επανάσταση στον χώρο της ιδιωτικής μετακίνησης. Τα αμάξια με την ικανότητα αυτόματης οδήγησης, χωρίς την παρουσία οδηγού, είναι απλά μια μικρή βελτίωση στο πρόβλημα των μεταφορών. Η πραγματική λύση είναι τα ιπτάμενα αμάξια»,τονίζει ο γενικός διευθυντής της AeroMobil, Juraj Vaculik.
Τώρα, αν και εσύ έχεις «σκάσει» να μάθεις πόσο κοστίζει αυτό το 4τροχο αεροπλάνο που θα τεθεί σε κυκλοφορία από το 2017, η τιμή του δεν έχει οριστεί ακόμα, ωστόσο, είναι σίγουρο πως θα χρειαστεί να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού, όπως αναφέρθηκε πρόκειται να κοστίζει… μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ!

Περισσότερα θέματα για αυτοκίνητα εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)