Είχες ακμή και τα σημάδια από τα σπυράκια έμειναν; Μάθε πώς θα τα διώξεις!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0

Πριν από χρόνια είχες έντονο πρόβλημα ακμής και φυσικά ακολούθησες ειδική θεραπεία για να διώξεις μακριά τα ενοχλητικά σου σπυράκια και τις κοκκινίλες. Δυστυχώς, όμως, έχουν μείνει σημάδια από τα σπυράκια στο πρόσωπό και η επιδερμίδα σου δεν είναι λεία και λαμπερή.
Μην αγχώνεσαι! Εμείς είμαστε εδώ και έπειτα από την δική μας έρευνα βρήκαμε όλα όσα πρέπει να κάνεις για να απομακρύνεις ακόμα και τα ενοχλητικά σημάδια από τα σπυράκια και σου τα παρουσιάζουμε.

Ποιοι τρόποι υπάρχουν να διώξεις τα σημάδια από τα σπυράκια για πάντα;

  1. Χρησιμοποίησε την δύναμη του λεμονιού: Το λεμόνι έχει λευκαντικές ιδιότητες και είναι ιδιαίτερα όξινο. Αν, λοιπόν, κάνεις καθημερινά μια φυσική θεραπεία βάζοντας χυμό λεμονιού και κάνοντας μασάζ στην περιοχή για τουλάχιστον 10 λεπτά επί 2 εβδομάδες, θα μειωθούν κατά πολύ τα σημάδια από τα σπυράκια σου.
    lemon-ipop.gr
  2. Βάλε μέλι: Αφού βάλεις τον όξινο χυμό του λεμονιού και τον ξεπλύνεις καλά ήρθε η ώρα να βάλει στην περιοχή μέλι.Το μέλι έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες. Είναι ιδανικό στο να αντιμετωπίζει τις φλεγμονές και να χαρίζει απαλότητα την επιδερμίδα. Χρησιμοποίησε το και θα δεις ότι σου κάνει καλό.
  3. Βάλε πάγο: Δεν σου λέμε να βάλεις από πάγο στο πρόσωπο σου αλλά να δημιουργήσεις μία πιο ιδιαίτερη συλλογή. Θα φτιάξεις πράσινο τσάι και αντί να το πιεις θα το βάλεις στην παγοθήκη και θα φτιάξεις παγάκια. Αφού παγώσουν τα παγάκια θα τα βγάλεις από την θήκη και θα κάνεις μασάζ στο πρόσωπό σου. Το παγωμένο μασάζ θα σε βοηθήσει αφού το πράσινο τσάι έχει αντιφλεγμονώδη δράση και ο πάγος θα κάνει τις κοκκινίλες να υποχωρήσουν.
    ice-ipop.gr
  4. Χημικό πίλινγκ: Το χημικό πίλινγκ αποτελεί ένα βαθύ καθαρισμό του προσώπου που βοηθά στο να φύγει η πρώτη στρώση της επιδερμίδας και να αφαιρεθούν πολλά από τα σημάδια της. Κάνοντας αυτή την θεραπεία θα δεις το πρόσωπό σου να ανανεώνεται και να λάμπει ξανά.
  5. Ενέσεις με πληρωτικές ουσίες: Οι πληρωτικές ουσίες είναι συμπυκνωμένες βιταμίνες που βοηθούν στο να αντιμετωπιστούν οι ουλές και τα σπυράκια. Αυτή η θεραπεία γίνεται με μικρές ενέσεις που γίνονται επάνω στην πάσχουσα περιοχή και η θεραπεία για να ολοκληρωθεί θέλει από 4 έως 6 μήνες.
  6. Περισσότερα θέματα για την ακμή εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)