ΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΥΛΙΚΟ

ΒΙΝΤΕΟ

4/9/12

Σχολικό βοήθημα - Συντακτικό της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας για το Λύκειο


Συντακτικό της αρχαία ελληνικής γλώσσα για το Λύκειο - Βοήθημα 

Περισσότερα βοηθήματα για το Λύκειο εδώ.

9 σχόλια :

 1. Συγχαρητήρια για το site σας.
  Πραγματικά έχει όλα όσα χρειάζεται ένα παιδί της Θεωρητικής Κατεύθυνσης! Επίσης αν μπορείτε να ανεβάσετε το Λεξικό ρημάτων του Βολονάκη. Είναι ένα πολύ καλό βιβλίο. Το έχω από τη Β'Γυμνασίου και μέχρι τώρα που είμαι Γ'Λυκείου είναι για 'μένα ένα "πολύτιμο εργαλείο". Πιστεύω πως θα βοηθήσει πολύ τους μαθητές όλων των τάξεων καθώς έχει αναλυτικούς πίνακες των ρημάτων και άλλες χρήσιμες σημειώσεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. συγχαρητήρια για το site σας. Με βοήθησε πολύ και χαίρομαι που το διαδίκτυο είναι ένας τόπος όπου μπορώ να βρίσκω χρήσιμα πράγματα που θα με βοηθήσουν στην κατεύθυνσή μου και το κυριότερο να την αγαπήσω περισσότερο διότι συνεχώς βρίσκω κάτι καινούριο. ΤΟ συντακτικό Βολονάκη ήταν πολύ καλό διάβασα ορισμένες σελίδες και μ άρεσε. Πολύ καλό επίσης είναι και το λεξικό ρημάτων, αν μπορείτε να το αναρτήσετε πιστεύω πως θα είναι πολύ χρήσιμο για τους μαθητές όλων των τάξεων! Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ από τη Β'Γυμνασίου μέχρι τώρα που είμαι Γ'Λυκείου. Για μένα είναι ένα "πολύτιμο εργαλείο"!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να είσαι καλά! Εγώ να δεις πόσο χαίρομαι όταν μιλάω με παιδιά που ψάχνονται στο διαδίκτυο και το χρησιμοποιούν για τη μελέτη τους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το συγκεκριμένο συντακτικό κυκλοφορεί στο εμπόριο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Apostolh grapse moy se parakalo th diadikasia apothikeyshs ton bohthmaton lhkeioy ston ypologisth

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Δυστυχώς τη διδαδικασία δεν τη γνωρίζω, καθώς το βοήθημα αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα scribd.com για την οποία δεν ξέρω και πολλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Μπράβο σας και χίλια ευχαριστώ διότι με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ με τα μαθήματα αλλά και με το συντακτικό των Αρχαίων ρημάτων

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

TRANSLATE THIS SITE

 
Copyright © 2018 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Powered byBlogger