<e-didaskalia></e-didaskalia>

4/9/12

8 σχόλια:

 1. Συγχαρητήρια για το site σας.
  Πραγματικά έχει όλα όσα χρειάζεται ένα παιδί της Θεωρητικής Κατεύθυνσης! Επίσης αν μπορείτε να ανεβάσετε το Λεξικό ρημάτων του Βολονάκη. Είναι ένα πολύ καλό βιβλίο. Το έχω από τη Β'Γυμνασίου και μέχρι τώρα που είμαι Γ'Λυκείου είναι για 'μένα ένα "πολύτιμο εργαλείο". Πιστεύω πως θα βοηθήσει πολύ τους μαθητές όλων των τάξεων καθώς έχει αναλυτικούς πίνακες των ρημάτων και άλλες χρήσιμες σημειώσεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. συγχαρητήρια για το site σας. Με βοήθησε πολύ και χαίρομαι που το διαδίκτυο είναι ένας τόπος όπου μπορώ να βρίσκω χρήσιμα πράγματα που θα με βοηθήσουν στην κατεύθυνσή μου και το κυριότερο να την αγαπήσω περισσότερο διότι συνεχώς βρίσκω κάτι καινούριο. ΤΟ συντακτικό Βολονάκη ήταν πολύ καλό διάβασα ορισμένες σελίδες και μ άρεσε. Πολύ καλό επίσης είναι και το λεξικό ρημάτων, αν μπορείτε να το αναρτήσετε πιστεύω πως θα είναι πολύ χρήσιμο για τους μαθητές όλων των τάξεων! Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ από τη Β'Γυμνασίου μέχρι τώρα που είμαι Γ'Λυκείου. Για μένα είναι ένα "πολύτιμο εργαλείο"!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να είσαι καλά! Εγώ να δεις πόσο χαίρομαι όταν μιλάω με παιδιά που ψάχνονται στο διαδίκτυο και το χρησιμοποιούν για τη μελέτη τους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το συγκεκριμένο συντακτικό κυκλοφορεί στο εμπόριο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Apostolh grapse moy se parakalo th diadikasia apothikeyshs ton bohthmaton lhkeioy ston ypologisth

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Δυστυχώς τη διδαδικασία δεν τη γνωρίζω, καθώς το βοήθημα αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα scribd.com για την οποία δεν ξέρω και πολλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η Φωτό Μου

ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:
1988.

ΔΙΑΜΟΝΗ:
Άγιος Δημήτριος Αττικής.

ΣΠΟΥΔΕΣ:

Πτυχιούχος Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής – Ψυχολογίας, με κατεύθυνση Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Πτυχιούχος European Computer Driving Licence για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Πτυχιούχος Competency in English as second language from the University of Michigan για την Αγγλική Γλώσσα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ:

2006 - σήμερα: Ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.
2011 - σήμερα: Εφαρμογή ψηφιακής πλατφόρμας ηλεκτρονικού σχολείου στο http://e-didaskalia.blogspot.com.
Καλοκαίρι 2012: Δημιουργική απασχόληση ηλεκτρονικής διδασκαλίας των παιδιών των δημοτικών σχολείων του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη μέσω του http://e-didaskalia.blogspot.com στο πρόγραμμα του Δήμου «Καλοκαίρι στην πόλη μου».
2013: Πιστοποίηση εγκεκριμένης αναγγελίας έναρξης ασκήσεως επαγγέλματος διδασκαλίας Φιλολόγου ΠΕ02 για φροντιστήρια και κατ' οίκον διδασκαλία με αριθμό πρωτοκόλλου 26363.
2013 - σήμερα: Παράδοση διαδικτυακών μαθημάτων μέσω skype.
2013 - σήμερα: Φιλόλογος στον φροντιστηριακό όμιλο "Πουκαμισάς".
2013 - σήμερα: Σύμβουλος καθηγητής στα παιδιά του Γυμνασίου του φροντιστηρίου "Πουκαμισάς" στη Νίκαια.
Καλοκαίρι 2013: Συμμετοχή στη συγγραφή εκπαιδευτικού βοηθήματος Νεοελληνικής Γλώσσας Γ' Γυμνασίου για τα φροντιστήρια "Πουκαμισάς".
Καλοκαίρι 2013: Συμμετοχή σε εκπαιδευτικά σεμινάρια διδασκαλίας της Νεοελληνικής Γλώσσας και των Λατινικών για την Γ' Λυκείου.
Σεπτέμβριος 2013: Συνεργασία με την European Networking Consultants για την εγκατάσταση του ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού του http://e-didaskalia.blogspot.gr σε εξειδικευμένα εκπαιδευτικά tablets.
Χειμώνας 2013: Συμμετοχή σε εκπαιδευτικά σεμινάρια διδασκαλίας των Αρχαίων Ελληνικών, της Ιστορίας και της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας για την Γ' Λυκείου.
2014: Συγγραφή εκπαιδευτικών βοηθημάτων Νεοελληνικής Γλώσσας Β' και Γ' Γυμνασίου για τις εκδόσεις "Πουκαμισάς".
Φεβρουάριος 2014: Συνεργασία με την Πρεσβεία της Ελλάδος στη Μαδρίτη για την προβολή της Οδύσσειας οπτικοποιημένης στο Δημόσιο Σχολείο της ευρύτερης περιοχής της Μαδρίτης C.E.I.P. Canada Real. Σχετική ανακοίνωση της Πρεσβείας: http://www.mfa.gr/spain/presveia/news/epistole-tou-demotikou-skholeiou-tes-madrites-ceip-canada-real-pros-ton-presbu-phragkisko-berro.html . Σχετική ανακοίνωση του σχολείου: www.educa2.madrid.org-web/centro.cp.canadareal.colladovillalba
Αύγουστος 2014: Ψηφιοποίηση και δημοσίευση του μυθιστορήματος "Η πραγματικότητα μιας φανταστικής ζωής". Ολόκληρο το μυθιστόρημα online και δωρεάν σε μορφή e-book: http://e-didaskalia.blogspot.gr/2014/08/apostolis-zymvragakis.html

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:
Δημιουργός και διαχειριστής των εξειδικευμένων εκπαιδευτικών ιστολογίων:
http://e-didaskalia.blogspot.com, http://onomatologio.blogspot.com, http://e-sxoleio.weebly.comhttp://e-greekschool.blogspot.com, http://ilektronikosxoleio.blogspot.com, http://e-ekpaideusi.blogspot.com, http://e-meleti.blogspot.com.
Συγγραφή μυθιστορημάτων. Δύο μυθιστορήματα είναι ολοκληρωμένα και άλλα δύο είναι στο στάδιο συγγραφής τους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
E-mail: zymvras@hotmail.gr
Facebook: facebook.com/ididaskalia
Twitter: twitter.com/e_didaskalia
Google Plus: plus.google.com/+E-didaskaliaBlogspotGr
Site: e-didaskalia.blogspot.gr

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ