Ιδιαίτερα μαθήματα

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
10

Αποστόλης Ζυμβραγάκης

Πτυχιούχος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. 

Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση Πανεπιστημίου Πατρών & Λευκωσίας.

Ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου και σε ενήλικες.

Ευχάριστο μάθημα με σύγχρονα μέσα, πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και νέες παιδαγωγικές μεθόδους.



Επικοινωνία:



 
Πλήρες βιογραφικό σημείωμα: https://e-didaskalia.blogspot.com




“Η φτώχεια δεν μπορεί να είναι εμπόδιο για τη μόρφωση και η μόρφωση πρέπει να είναι ένας τρόπος απόδρασης από τη φτώχεια”
 



Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια
  1. Καταπληκτικός εκπαιδευτικός και σπουδαίος άνθρωπος! Να είστε καλά και σας ευχαριστώ πολύ για όλη τη βοήθεια που μου 'χετε προσφέρει μέχρι σήμερα! Ε.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τέτοιους εκπαιδευτικούς η χώρα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Το μέλλον της είναι σε καλά χέρια. Καλή επιτυχία κύριε Αποστόλη. Σας αξίζουν τα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω πως τα κατάφερες, αλλά ο γιός μου λάτρεψε το διάβασμα από τότε που τον ανέλαβες. Να είσαι καλά, γερός και δυνατός και να προσφέρεις στα παιδιά μας γνώση! Μαρία Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σας. Να είστε όλοι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστώ πολύ που με βοηθήσατε να περάσω την τάξη, αν και αρχίσαμε τόσο αργά τα μαθήματα. Χωρίς την βοήθεια σας, είμαι σίγουρος πως δεν θα τα κατάφερνα. Τάσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειστε αξιος πραγματικα. χίλια μπραβο. Μαε βοηθατε σημαντικα με την ιστοσελιδα σας για τα τεστ των παιδιων μου στο σχολειο και οχι μονο. Τα κανετε να αγαπουν τη μαθηση. Κι εμας..να ..σκεφτομαστε συνολικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ύστερα από τρία χρόνια σχεδόν καθημερινής μελέτης της κόρης μου για τις απαιτήσεις του Γυμνασίου, θέλω να εκφράσω και δημόσια τις ευχαριστίες και τον θαυμασμό προς το πρόσωπό σου. Αποστόλη συνέχισε να έχεις τέτοιο πάθος για η δουλειά σου και μην το βάλεις ποτέ κάτω, όσες αναποδιές κι αν αντιμετωπίσεις στις δύσκολες εποχές που ζούμε. Στο έχω ξαναπεί, άνθρωποι σαν εσένα δεν πάνε ποτέ χαμένοι. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Η μητέρα της Δήμητρας, Βάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Ζυμβραγάκη η δουλειά σας είναι καταπληκτική!! Έχω μιά κόρη που πάει στην α' Γυμνσίου και το εκπαιδευτικό υλικό για τα μαθήματα, καθώς και τα έτοιμα θέματα εξετάσεων την βοήθησε κατά τη διάρκεια όλης της σχολικής χρονιάς, είτε για τα διαγωνίσματα είτε για τις εξετάσεις!! Συνεχίστε την καλή δουλειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι να βοηθάω, έστω και στο ελάχιστο στις δύσκολες αυτές εποχές και παιδιά που έχουν πραγματικά όρεξη για μελέτη, να βρίσκουν εδώ αξιόλογο υλικό και να την πραγματοποιούν. Καλό κουράγιο στο δύσκολο έργο της μητέρας αυτές τις μέρες!

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου