Τεστ: Διάλεξε ποια φωτογραφία σου δημιουργεί τη μεγαλύτερη αποστροφή και μάθε τι σημαίνει για την προσωπικότητά σου

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0



Ένα ψυχολογικό τεστ με μεγάλο ενδιαφέρον!

Όλοι έχουμε μια σκοτεινή πλευρά. Σκέψεις που κάναμε και δεν αποκαλύπτουμε ούτε στους φίλους αλλά ακόμη και στον ίδιο μας τον εαυτό.
Ανάλογα με το ποια φωτογραφία σου δημιουργεί τα πιο έντονα αρνητικά συναισθήματα, σχεδόν ενστικτωδώς να σε κάνει να μην θες να την κοιτάξεις, θα δεις τι είναι αυτό που προσπαθείς να αρνηθείς και στον ίδιο σου το εαυτό.

1.


2.

3.


4.


5.

6.


7.



Δες τι δείχνει για τον εαυτό σου η φωτογραφία που διάλεξες...

Φωτογραφία 1: Δεν θες να παραδεχτείς στον εαυτό σου ότι ζηλεύεις-φθονείς τους υπόλοιπους που έχουν περισσότερα από σένα. Αλλά συμβαίνει και δεν χρειάζεται να σε κρίνεις γι’αυτό. Αντίθετα μπορείς να κινητοποιηθείς και να προχωρήσεις εσύ στην ζωή σου. 

Φωτογραφία 2: Δεν θες να παραδεχτείς ότι κατά βάθος είσαι ευάλωτος και ευαίσθητος. Οι γύρω σου πιστεύουν ότι είσαι σκληρός, αλλά το μόνο που θες είναι να έχεις κάποιον να σε στηρίζει. Άφησε τον εαυτό σου να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους αγαπημένους του και δες πόσο πιο ωραία θα αισθανθείς. 

Φωτογραφία 3: Δεν μπορείς να παραδεχτείς ότι δεν μπορείς να πεις όχι. Θα συμφωνήσεις να βοηθήσεις κάποιον ενώ δεν θέλεις και απλά θυμώνεις μετά με τον εαυτό σου. Αλλά δεν θα έπρεπε να σε νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα. Το μόνο που μετράει είναι τι πιστεύεις εσύ. 

Φωτογραφία 4: Δεν παραδέχεσαι στον εαυτό σου ότι φοβάσαι τις αλλαγές. Είναι λογικό βγαίνοντας από το comfort zone σου να αγχώνεσαι. Αποφάσισε τι θες να αλλάξεις, πώς θα το κάνεις και βρες ένα σχέδιο. Ο φόβος με σωστή οργάνωση θα υποχωρήσει και θα μπορέσεις να υλοιποιήσεις τις αλλαγές που θες πιο ανώδυνα. 

Φωτογραφία 5: Δεν παραδέχεσαι ότι δεν θες να αναλαμβάνεις ευθύνες. Είναι καιρός να σταματήσεις να κατηγορείς άλλους για τα προβλήματά σου. Είναι το πρώτο βήμα για να αναλάβεις τον έλεγχο της ζωής σου και να φτάσεις εκεί που θες. 

Φωτογραφία 6: Δεν παραδέχεσαι στον εαυτό σου ότι φοβάσαι ακραία το να κάνεις λάθη. Αλλά το να κάνεις τα πάντα σωστά δεν έχει νόημα. Πρέπει να μάθεις να σηκώνεσαι, να μαθαίνεις από την εμπειρία σου και να προχωράς. 

Φωτογραφία 7: Είσαι πολύ ειλικρινής με τον εαυτό σου και δεν κρύβεις τίποτα, κι όμως! Ξέρεις ποιος είσαι, δεν φοβάσαι τις αλλαγές και είσαι έτοιμος να πετύχεις τους στόχους σου. Καλή τύχη!


Περισσότερα τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)