Δείτε πώς θα αποκτήστε το σώμα των ονείρων σας μέσα σε μόλις έναν μήνα με αυτό το σετ ασκήσεων στο σπίτι σας!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0




Βρήκαμε ένα σετ ασκήσεων που θα μεταμορφώσει πλήρως το σώμα σας μέσα σε 4 μόλις εβδομάδες. Δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα σε γυμναστήριο ή άλλου είδους εξοπλισμό – το μόνο που θα χρειαστείτε είναι θέληση και 10 λεπτά κάθε μέρα.
Σανίδα 
Πώς να την κάνετε: Η σανίδα είναι μία στατική άσκηση όπου πρέπει απλά να κρατήσετε το σώμα σας στην σωστή στάση. Κρατήστε την πλάτη και τα πόδια σας ευθεία χωρίς να καμπουριάζετε.
Αποτελέσματα: Εάν την κάνετε σωστά, θα γυμναστούν οι κοιλιακοί, η πλάτη, τα πόδια και τα χέρια. Επίσης θα βελτιωθεί η στάση του σώματος.
Κάμψεις
Πώς να την κάνετε:  Η αρχική στάση είναι σανίδα με τεντωμένα χέρια. Από εκεί, κατεβάστε το σώμα σας όσο μπορείτε. Σιγουρέψτε πως το σώμα σας είναι ευθυγραμμισμένο. Μετά, επιστρέψτε σιγά σιγά στην αρχική στάση.
Αποτελέσματα: Επηρεάζει το στήθος, τα χέρια, και τους κοιλιακούς μυς.
Εκγύμναση μηρών και γλουτών
Πώς να την κάνετε: Σταθείτε στα 4 και τεντώστε το αριστερό σας πόδι και το δεξί χέρι. Μετά λυγίστε τα και ακουμπήστε τον δεξί σας αγκώνα στο αριστερό γόνατο. Γυρίστε στην αρχική στάση και αλλάξτε χέρι και πόδι.
Αποτελέσματα: Βοηθάει τον κορμό και το ισχίο. Επίσης ενδυναμώνει τους μυς της πλάτης και την μέση.
Σκουατ
Πώς να την κάνετε: Σταθείτε με τα πόδια στο άνοιγμα των ώμων. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να καθίσετε σε μία φανταστική καρέκλα, με τα πόδια και τα γόνατα στην ίδια γραμμή και την πλάτη ευθεία. Μετά επανέλθετε πάλι στην αρχική θέση.
Αποτελέσματα: Δυναμώνει τους μυς των γλουτών, μηρών και αστραγάλους.
Άσκηση για τους κοιλιακούς
Πώς να την κάνετε: Ξαπλώστε στην πλάτη σας και τεντώστε τα χέρια πάνω από το κεφάλι με λυγισμένα γόνατα. Σηκώστε σιγά σιγά τον κορμό σας και ακουμπήστε τα δάχτυλα των ποδιών. Μετά, επιστρέψτε πάλι στην αρχική σας θέση.
Αποτελέσματα: Ενδυναμώνει τους μυς του κορμού και καίει λίπος.
Μέση
Πώς να την κάνετε:  Ξαπλώστε στο πάτωμα με τα χέρια λυγισμένα στους αγκώνες και πάνω από το κεφάλι. Σηκώστε το σώμα σας όσο πιο πολύ μπορείτε. Μείνετε στην στάση αυτή για λίγο και επιστρέψετε στην αρχική θέση.
Αποτελέσματα: Ενδυναμώνει τους μυς της σπονδυλικής στήλης.

Περισσότερα θέματα γυμναστικής εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)