Ποιος έκλεψε το βραχιόλι; Λύσε τον αστυνομικό γρίφο!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0


Ήταν μια καυτή καλοκαιρινή μέρα και ένας ντεντέκτιβ αστυνομικός αποφάσισε να κάνει ηλιοθεραπεία στις όχθες ενός ποταμού. Ξαφνικά, άκουσε μια γυναίκα να κλαίει.
"Τι συνέβη;" ρώτησε το κοριτσάκι. "Σας παρακαλώ να ηρεμήσετε και να μου πείτε ακριβώς τι έγινε".
"Αυτό είναι εύκολο για σας να το λέτε", είπε το κορίτσι ανάμεσα στις κραυγές. "Δεν μπορείτε ούτε να φανταστείτε πόσο σημαντικό ήταν το βραχιόλι αυτό για μένα. Έρχομαι εδώ κάθε μέρα. Σήμερα έβγαλα το βραχιόλι μου κατά την ηλιοθεραπεία, το έβαλα πάνω στο βιβλίο μου και αποκοιμήθηκα. Ξύπνησα και το βραχιόλι μου δεν ήταν πια εκεί. "
Ο επιθεωρητής έπεσε σε βαθιά περίσκεψη. Δεν υπήρχαν βήματα από άλλους ανθρώπους στην άμμο γύρω από το σημείο όπου κάθεται το κορίτσι, εκτός από τη δική της. Δεν υπήρχαν άλλοι άνθρωποι κοντά. Ακολούθησε ότι μόνο ένας από τους τακτικούς επισκέπτες στην παραλία θα μπορούσε να πάρει το βραχιόλι. Αυτοί οι άνθρωποι είχαν σχηματίσει τώρα ένα χοντρό τοίχο γύρω από τον επιθεωρητή. Τους κοίταξε και μέσα σε μια στιγμή κατάλαβε ποιος θα μπορούσε να το πάρει.

Εσύ βρήκες ποιος είναι ο κλέφτης;

Σκέψου και δες την απάντηση παρακάτω...






ΑΠΑΝΤΗΣΗ


Όπως όλοι υποψιάστηκαν αμέσως, ο μόνος που θα μπορούσε να κλέψει το βραχιόλι δίχως να πλησιάσει ήταν ο άνδρας με το καλάμι ψαρέματος.

Περισσότεροι αστυνομικοί γρίφοι εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)