Τεστ: Τι αποκαλύπτει ο μήνας γέννησης μιας γυναίκας για εκείνη

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0




Ο λόγος είναι άγνωστος, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι άνθρωποι οι οποίοι γεννήθηκαν τον ίδιο μήνα να έχουν και κάποια κοινά χαρακτηριστικά προσωπικότητας.

Τι θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά κοpίτσια τα οποία γεννήθηκαν τον ίδιο μήνα να συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο; Ιδού μερικά σοκαριστικά αποτελέσματά!

Ιανουάριος

Τα κοpίτσια που γεννήθηκαν τον Ιανουάριο έχουν μεγάλες φιλοδοξίες ενώ παράλληλα είναι συντηρητικά και ειλικρινή. Παρά το ότι ορισμένες φορές τα κοpίτσια του Γενάρη είναι επικριτικά απέναντι στους άλλους, συνήθως δεν τους αρέσει να μιλούν για τα δικά τους συναισθήματα. Τα κοpίτσια του Ιανουαρίου προτιμούν να αλληλεπιδρούν με ανθρώπους που είναι νοητικά ίσοι με εκείνα. Επικοινωνούν μόνο με ανθρώπους του ίδιου επιπέδου ευφυΐας και που έχουν τις ίδιες απόψεις για τη ζωή.

Φεβρουάριος

Τα κοpίτσια του Φεβρουαρίου είναι αρκετά ρομαντικά και πρέπει να τα αντιμετωπίζει κανείς με υπομονή, λόγω των συνεχόμενων αλλαγών στη διάθεσή τους. Δεν μπορεί κάθε άνθρωπος να τις καταλάβει λόγω των συνεχών αλλαγών στη διάθεσή τους. Είναι σε θέση να σκέφτονται με αφηρημένες έννοιες και να ενεργούν πιο πολύ σαν ελεύθερες ψυχές. Ωστόσο, αν τις προδώσει κανείς, τα κοpίτσια του Φλεβάρη είναι απίθανο να επιστρέψουν.

Μάρτιος

Οι γυναίκες που γεννήθηκαν το Μάρτιο είναι συχνά χαρισματικές και γοητευτικές. Αυτές οι αφοσιωμένες και πιστές γυναίκες δυσκολεύονται να δώσουν την καρδιά τους για να έpωτευτούν. Όταν αναστατώνονται, τα κοpίτσια του Μαρτίου μπορεί να γίνουν πολύ δυσάρεστες, ωστόσο, σε καθημερινή βάση, είναι απολαυστικές για να τις έχει κανείς στο πλάι του.

Απρίλιος

Οι γυναίκες που γεννήθηκαν τον Απρίλιο είναι αποτελεσματικές συνομιλήτριες που είναι σε θέση να μεταφέρουν τις απόψεις τους με λακωνικό τρόπο. Ένα αρνητικό των κοpιτσιών του Απρίλη είναι ότι έχουν την τάση να γίνονται ζηλιάρες και έχουν εύθραυστη αυτοπεποίθηση η οποία τις καθιστά πολύ ευαίσθητες. Ωστόσο, οι γυναίκες που γεννιούνται τον Απρίλιο είναι σε θέση να κάνουν τους άλλους χαρούμενους ανοίγοντας τον εαυτό τους σε όσους εμπιστεύονται και με το να μοιράζονται τα βαθιά συναισθήματά τους.

Μάιος

Οι γυναίκες που γεννήθηκαν το Μάιο είναι πολύ επίμονες και ποτέ δεν εγκαταλείπουν τις αρχές τους. Τα κοpίτσια του Μαΐου συχνά είναι πολύ ελκυστικά σωματικά αλλά μπορεί να γίνουν πολύ δύσκολα και αυτό τις καθιστά αρκετά ζόρικες για τους άντρες που είναι έpωτευμένοι μαζί τους. Τα κοpίτσια του Μαΐου είναι αξιομνημόνευτα γιατί έχουν ισχυρή θέληση και είναι όμορφα.

Ιούνιος

Αυτές που έχουν γεννηθεί τον Ιούνιο έχουν την τάση να είναι περίεργες, δημιουργικές και δυνατές συνομιλήτριες. Το αρνητικό σε αυτό είναι ότι μπορεί να μιλούν πριν σκεφτούν. Τα κοpίτσια του Ιουνίου είναι συχνά ωμά ειλικρινείς, αντί να κρύβουν το πως αισθάνονται. Αυτό καθιστά τα κοpίτσια του Ιουνίου κοpίτσια με ισχυρή θέληση και έχουν την τάση να έχουν πολλή επιρροή στους άντρες τους.

Ιούλιος

Οι κυρίες που γεννήθηκαν τον Ιούλιο είναι όμορφες, ειλικρινείς, έξυπνες και μυστηριώδεις. Αποφεύγοντας τις συγκρούσεις, όσες γεννήθηκαν τον Ιούλιο έχουν την τάση να είναι πάντοτε ειλικρινείς από την αρχή προκειμένου να αποφύγουν παρεξηγήσεις στη συνέχεια. Με δεδομένο αυτό, περιμένουν κι από τους άλλους την αντίστοιχη ειλικρίνεια.

Αύγουστος

Ενώ οι γυναίκες που γεννήθηκαν τον Αύγουστο έχουν την τάση να επικεντρώνουν τη ζωή τους γύρω από τους εαυτούς τους, έχουν επίσης μια μεγάλη καρδιά για τους άλλους. Αυτές οι γυναίκες κερδίζουν συχνά στα επιχειρήματα, ενώ επίσης δεν ανέχονται την ύπαρξή τους. Οι γυναίκες του Αυγούστου αποφεύγουν την αρνητικότητα ή τους ανθρώπους που διαφωνούν μαζί τους και είναι πιθανό να αντιδράσουν και να αντεπιτεθούν αν κάποιος έχει τέτοιου είδους συμπεριφορά. Ωστόσο, έχουν υπέροχη αίσθηση του χιούμορ. Οι γυναίκες του Αυγούστου λατρεύουν να είναι στο επίκεντρο της προσοχής και συχνά λαμβάνουν πολλή προσοχή από τους άντρες. Λόγω της δύναμής τους, οι άντρες συχνά τις έpωτεύονται τρελά.

Σεπτέμβριος

Οι γυναίκες που γεννήθηκαν το Σεπτέμβριο είναι πολύ πειθαρχημένες, φιλικές και όμορφες τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Είναι πιστές στον εαυτό τους υπό την έννοια ότι ποτέ δεν συγχωρούν όσους που τις πρόδωσαν και συχνά ψάχνουν εκδίκηση αν αισθάνονται ότι αδικήθηκαν. Είναι συχνά επιτυχημένες στην αναζήτησή τους για εκδίκηση. Οι κυρίες του Σεπτέμβρη επιλέγουν να είναι σε μακροχρόνιες σχέσεις αντί για σύντομα φλερτ. Λόγω της διάρκειας των σχέσεών τους, έχουν υψηλές απαιτήσεις από τους ανθρώπους που αγαπούν.

Οκτώβριος

Οι γυναίκες του Οκτώβρη, με μικρή επίδειξη συναισθημάτων, αλλά υψηλή επίδειξη ευφυίας, έχουν ισχυρό χαρακτήρα. Συχνά φοβούμενες την προδοσία, κλείνονται στον εαυτό τους. Οι γυναίκες που δεν γεννήθηκαν τον Οκτώβρη συχνά ζηλεύουν όσες γεννήθηκαν τότε.

Νοέμβριος

Αυτές είναι έξυπνες κυρίες που μπορούν να διακρίνουν τα ψέματα από μακρυά. Είναι λάθος το να τα βάλεις με γυναίκα του Νοέμβρη, καθώς είναι πιθανό να το καταλάβουν. Αυτές οι γυναίκες έχουν επίσης άποψη και δεν φοβούνται να την εκφράσουν.

Δεκέμβριος

Οι γυναίκες του Δεκέμβρη είναι ανυπόμονες, αλλά πάντοτε ξέρουν το πως να γυρνούν τις καταστάσεις υπέρ τους στο τέλος. Φροντίζουν τα θετικά συναισθήματα των άλλων και ανοίγουν τις καρδιές τους, αφήνοντας το περιθώριο να πληγωθούν.

Περισσότερα τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)