5 γραφικές φιγούρες που έχει κάθε ελληνική παραλία

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0



Είναι λογικό, στις παραλίες να δει κανείς τα πάντα και τους πάντες. Όλες τις κοινωνικές κάστες, όλες τις φιλοσοφίες ζωής, όλα τα μαγιό και όλα τα γούστα. Τα καλοκαιρινά συναπαντήματά σας θα είναι σίγουρα μερικά ή και όλα από τα παρακάτω.
Ο κλαρινογαμπρός

Ε εντάξει, είναι πάντα και παντού, σε όλες τις εποχές, σε όλες τις παραλίες, με άλλα αξεσουάρ κάθε φορά ανάλογα τη σεζόν. Φορά γυαλί καθρέφτη γαλάζιο, έντονα χρώματα στα ρούχα τύπου πορτοκαλί, κίτρινο, σαγιονάρες, έχει τατουάζ μανίκι και χαϊμαλιά στο λαιμό, ανάλογα το μπάτζετ θα φορά είτε μάρκες (αλλά θα παραμένει κακοντυμένος) είτε όχι, απλά που θα έχει βρει έναν τρόπο να τα κάνει όλα κακόγουστα. Είναι εκείνος που θα παίξει ρακέτες δίπλα σου, θα ψάχνει να βρει το φλερτ της ημέρας, θα βγαίνει φωτογραφίες, θα σερφάρει με τις ώρες στο κινητό και το πρώτο πράγμα που θα κάνει όταν φτάσει είναι να ρωτήσει ποιο είναι το Wifi.
Η κοριτσοπαρέα με το selfie stick


Μπορεί να τις πετύχετε σε bachelor party στην παραλία - πόσο μόδα! Φορούν κορώνες, καπελάκια "Bride" και "Friends of the bride", έχουν μαζί τους ροζ και φουξ αξεσουάρ για να βρίσκονται, βγαίνουν φωτογραφίες με το selfie stick τους και ζητούν έπειτα από τους παρευρισκόμενους να τις φωτογραφήσουν για να μπορέσουν να αλλάξουν πόζα.
To ακράτητο ζευγάρι

Είναι συνήθως ξένοι, δεν έχουν καταλάβει πως δεν είναι όλες οι παραλίες για γuμνιστές, εκείνη τριγυρνά τόπλες και κολάζει τους παππούδες και έπειτα στριμώχνονται στην ίδια πετσέτα ξεκινώντας τα φιλιά και τα χάδια μπροστά σε όλους. Τα ίδια γίνονται και μέσα στη θάλασσα, δίπλα ακριβώς από την παρέα με τα 3χρονα που παίζουν "ένα ψαράκι, δύο ψαράκια, τρία ψαράκια, πάμε!"
H μεγάλη οικογένεια

Του τέστιν, ένας πατέρας και μία μητέρα φορτωμένοι σαν τα γαιδούρια, με παιδιά που αλωνίζουν ήδη την παραλία και εις μάτην προσπαθούν να τα συγκεντρώσουν στο ίδιο σημείο την ίδια στιγμή, πλαστικά ταπεράκια, καρεκλάκια, πολλά μπρατσάκια και σωσίβια, σακούλες πολλών χρήσεων, μία σακούλα Jumbo για τις τσουγκράνες και τα κουβαδάκια και άλλη μία μπλε του ΙΚΕΑ για τα υπόλοιπα.
Ο άπλας

Έχει iphone, θήκη κινητού με ενσωματωμένο φως, αδιάβροχη θήκη, power bank, έχει μουράτα ρούχα και αξεσουάρ τα οποία απλώνει στο πλαστικό τραπεζάκι δίπλα στην ξαπλώστρα και συμπεριφέρεται σα να του ανήκει ο κόσμος. Φυσικά όσο περνά η ώρα αρχίζει να πίνει και να κερνά μέχρι να ανοίξει τις Moët στα πόδια των κοριτσιών που λιάζονται δίπλα και περίμεναν όλη μέρα τρώγοντας φρουτοσαλάτες.


E-Daily.gr


Περισσότερα αφιερώματα εδώ. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)