Χάσε έως και 2 κιλά σε 24 ώρες με την πιο γρήγορη δίαιτα!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0



Με τη δίαιτα των 24 ωρών μπορεί κανείς πραγματικά να εξαφανίσει από πάνω του αυτά τα ενοχλητικά δύο κιλά που σας χωρίζουν από το ιδανικό βάρος και φυσικά από μια γεμάτη άνεση και αυτοπεποίθηση εμφάνιση στην παραλία.
Η βασική αρχή:
Το σώμα μας έχει στη διάθεσή του τρεις βασικές πηγές ενέργειες: τους υδατάνθρακες, την πρωτεΐνη και το λίπος. Δυστυχώς το σώμα μας όταν καταναλώνει ενέργεια, ακόμη και κατά τη διάρκεια των συνηθισμένων διαιτών αντλεί νέα ενέργεια πρώτα από τους υδατάνθρακες και μετά από το λίπος. Μπορούμε όμως να ξεγελάσουμε το σώμα με έναν απλό τρόπο: αδειάζοντας το απόθεμα υδατανθράκων έτσι ώστε να αναγκαστεί να στραφεί για ενέργεια προς το λίπος! Έντονη και διακεκομμένη άσκηση μαζί με «άδειασμα» των υδατανθράκων είναι το κλειδί αυτής της θαυματουργής super fast δίαιτας που κάνει τη ζυγαριά να αναστενάζει ανακουφισμένη.
Πώς θα την πετύχετε:
Η δίαιτα ξεκινά το απόγευμα μιας ημέρας που θα επιλέξετε εσείς και η πρώτη φάση είναι η άσκηση. Προκειμένου να μην δαπανήσετε πολλή ώρα σε αυτήν, μην καταναλώσετε κάποιο πιάτο υδατανθράκων το μεσημέρι, όπως π.χ. μακαρόνια. Δύο ώρες πριν από την γυμναστική μην φάτε τίποτα και μετά… ξεκινάμε. Συνήθως 60 λεπτά άσκησης είναι αρκετά για να καταναλώσουν τα αποθέματα υδατανθράκων. Μπορείτε να δοκιμάσετε τζόκινγκ, ποδηλασία, κολύμπι ή έναν συνδυασμό μεταξύ τους. Ανταμείψτε τον εαυτό σας με ένα ελαφρύ βραδινό με γερή δόση πρωτεϊνών (πουλερικά, κρέας, ψάρι ή γαλακτοκομικά προϊόντα), έτσι ώστε την ώρα που θα κοιμάστε να καεί περισσότερο λίπος. Μείνετε μακριά από υδατάνθρακες όπως ψωμί, ζυμαρικά ή πατάτες, Την επόμενη ημέρα επαναλάβετε τα 60 λεπτά άθλησης και χωρίστε την ημέρα σε τρία μικρά γεύματα μέχρι το απόγευμα (χαμηλά και πάλι υδατάνθρακες και θερμίδες). Οι 24 ώρες πέρασαν μπορείτε να ανεβείτε στη ζυγαριά!
Συμπέρασμα:
Η δίαιτα των 24 ωρών λειτουργεί και βοηθά στην απώλεια 1 – 2 κιλών, μειώνοντας παράλληλα την περιφέρεια της κοιλιάς έως και κατά 1,3 εκατοστά. Επίσης αποφεύγετε έξυπνα το αποτέλεσμα γιο-γιο που θέλει να τα ξαναπαίρνετε μετά από 5 μέρες, μια που το σώμα μένει ακόμη προστατευμένο από την πλούσια σε πρωτεΐνες διατροφή. Φυσικά, αν θέλετε να χάσετε περισσότερα από 1 ή 2 κιλά, μπορείτε να εφαρμόσετε αυτή την «Ημέρα Δίαιτας» μία φορά την εβδομάδα ή όποτε νιώθετε ότι το παρακάνατε!
Πηγή: youweekly.gr
Περισσότερες δίαιτες εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)