13 έξυπνοι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το πιστολάκι μαλλιών που δεν είχατε ποτέ φανταστεί!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0



To πιστολάκι μαλλιών μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα πράγματα από το να στεγνώσει μόνο τα μαλλιά σας. Μάθετε 13 χρήσιμες εφαρμογές του.
1. Αφαιρέστε τα αυτοκόλλητα και τις ετικέτες. Έχουν μείνει υπολλείμματα από ετικέτες τιμών; Μήπως στα παιδιά σας αρέσει να κολλάνε αυτοκόλλητα παντού; Χρησιμοποιήστε ένα πιστολάκι μαλλιών για να ζεστάνετε τη κόλλα και να την αφαιρέσετε εύκολα. Το ίδιο κόλπο λειτουργεί για την αφαίρεση κεριού.
2. Ανοίξτε τα παπούτσια σας. Τα νέα σας παπούτσια είναι πολύ σφιχτά. Φορέστε ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες, φορέστε τα νέα σας παπούτσια και κρατήστε ένα πιστολάκι μαλλιών για 1- 2 λεπτά από πάνω τους. Παραμείνετε με τα παπούτσια μέχρι να κρυώσουν εντελώς. Αυτό το κόλπο θα τεντώσει τα παπούτσια σας στο ακριβές σωστό μέγεθος.
3. Αφαιρέστε τους λεκέδες του νερού. Μήπως κάποιος ξεχάσετε να χρησιμοποιήσει σουβέρ; Μπορείτε να αφαιρέσετε αποτυπώματα από ποτήρια σε ξύλινα έπιπλα χρησιμοποιώντας ένα πιστολάκι μαλλιών εφοδιασμένο με ακροφύσιο. Ξεκινήστε με χαμηλή ισχύ και σταδιακά αυξήστε την ένταση μέχρι να εξαφανιστεί ο λεκές.
4. Επισκευάστε ένα βαθούλωμα στο προφυλακτήρα του αυτοκινήτου. Δείτε σε αυτό το βίντεο πώς να χρησιμοποιήσετε ένα πιστολάκι μαλλιών για να επισκευάσετε ένα βαθούλωμα σε προφυλακτήρα αυτοκινήτου. Μπορεί να πάρει λίγο χρόνο, αλλά η θερμότητα από το πιστολάκι μπορεί να είναι αρκετή ώστε να ανατρέψει ένα βαθούλωμα.
5. Πρόχειρο στεγνωτήριο μαλλιών. Υπάρχει λόγος που στα κομμωτήρια οι πελάτισσες κάθονται κάτω από ένα στεγνωτήριο μαλλιών. Βοηθά τις ενυδατικές θεραπείες να απορροφηθούν από την τρίχα. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας στεγνωτήριο μαλλιών τοποθετώντας ένα πιστολάκι μαλλιών σε ένα παπούτσι στην κορυφή ενός πάγκου. Καθίστε κάτω από το πιστολάκι και χαλαρώστε κατά τη διάρκεια της θεραπείας στο σπίτι σας.
6. Προσαρμόστε την εφαρμογή των γυαλιών. Χρησιμοποιήστε ένα πιστολάκι μαλλιών για να θερμάνετε τα άκρα των πλαστικών γυαλιών και στη συνέχεια προσεκτικά λυγίστε τα ώστε να ταιριάζουν στο πρόσωπό σας.
7. Αφαιρέστε κηλίδες νερού. Σκουπίστε δύσκολες κηλίδες νερού σε γυαλί με ένα υγρό πανί και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα πιστολάκι μαλλιών για να στεγνώσουν εντελώς.
8. Προετοιμάστε το μπάρμπεκιου. Φυσήξτε τα κάρβουνα με το πιστολάκι, αμέσως μετά το άναμμα. Αυτό θα βοηθήσει η φλόγα να δυναμώσει.
9. Φτιάξτε γλάσο για το κέικ. Φυσήξτε λίγο ζεστό αέρα με το πιστολάκι μαλλιών μέχρι να αρχίσει να λιώνει.
10. Ξεπαγώστε παγωμένο φαγητό. Ξεχάσετε τα κατεψυγμένα τρόφιμα να ξεπαγώσουν; Χρησιμοποιήστε ένα πιστολάκι μαλλιών για να το ξεπαγώσετε γρήγορα.
11. Αφαιρέστε κολλημένη τσίχλα. Χρησιμοποιήστε ένα πιστολάκι για να μαλακώσει μια κολλημένη τσίχλα, ώστε να την αφαιρέσετε εύκολα από χαλιά, ρούχα ή μαλλιά.
12. Σιδερώστε στα γρήγορα. Χρησιμοποιήστε ένα πιστολάκι μαλλιών για να σιδερώσετε ρούχα με ζεστό αέρα. Απλά κρεμάστε το ρούχο, πασπαλίστε με ζεστό νερό και κρατήστε το πιστολάκι 5 εκατοστά μακριά από το ρούχο για να ισιώσουν οι ζάρες.
13. Σκόνη. Απομακρύνετε σκόνη από δυσπρόσιτα σημεία με πιστολάκι μαλλιών. Μπορείτε με αυτή τη μέθοδο να απομακρύνετε σκόνη από το πληκτρολόγιο, βιβλιοθήκες ή λαμπατέρ.
Περισσότερα χρήσιμα θέματα εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)