Όλες οι μεγάλες ταινίες που περιμένουμε φέτος το καλοκαίρι

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0



The Mummy

Πρεμιέρα: 15 Ιουνίου

Η Άχμανετ είναι μια Αιγύπτια πριγκίπισσα που ζωντανεύει ξανά από την κρύπτη της μέσα στην έρημο για να καταστρέψει -φυσικά- όλη την ανθρωπότητα. Η γυναικεία εκδοχή της μούμιας, με πολλά εφέ και τον Tom Cruise στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Rough Night

Πρεμιέρα: 29 Ιουνίου

Μια παρέα κοριτσιών προσλαμβάνει έναν στρίπερ για ένα άγριο και ξέφρενο μπάτσελορ πάρτυ, όμως κάτι θα πάει στραβά. Από το τρέιλερ καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για μια αρκετά απολαυστική κωμωδία, με την Scarlett Johansson στο ρόλο της μέλουσας νύφης.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ5 Ταινίες που έκαναν καλύτερο σeξ από το 50 Shades of Grey 26/3/2017

Transformers: The Last Knight

Πρεμιέρα: 22 Ιουνίου

Η πέμπτη συνέχεια της διάσημης και ακριβής σειράς ταινιών, έρχεται ως συνήθως μέσα στο καλοκαίρι. Σκηνοθέτης ο μάστερ του είδους Michael Bay και πρωταγωνιστής -για δέυτερη φορά- ο Mark Wahlberg. Άνθρωποι και ρομπότ βρίσκονται σε πόλεμο, με τον Optimus Prime να είναι νεκρός και το κλειδί για τη σωτηρία του μέλλοντος να βρίσκεται κρυμμένο στα μυστικά του παρελθόντος.

Spider-Man: Homecoming

Πρεμιέρα: 6 Ιουλίου

Στο trailer ο νεαρός Peter Parker (Tom Holland) πειραματίζεται με τη νέα του ταυτότητα ως Spider-Man, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του μέντορά του, Tony Stark (Robert Downey Jr.). Τη διασκέδαση θα του χαλάσει ο Vulture (Michael Keaton) ως ο νέος κακός.

War of the Planet of the Apes

Πρεμιέρα: 13 Ιουλίου

Στο War for the Planet of the Apes, το τρίτο κεφάλαιο του επιτυχημένου franchise, ο Caesar και οι πίθηκοι του αναγκάζονται να συγκρουστούν θανάσιμα με έναν στρατό από ανθρώπους με επικεφαλής έναν ανελέητο συνταγματάρχη. Αφού οι πίθηκοι υποφέρουν αφάνταστες απώλειες, ο Caesar παλεύει με τα πιο σκοτεινά του ένστικτα και ξεκινά την δικιά του μυθική περιπέτεια για να εκδικηθεί.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ10 ταινίες που θα σας κάνουν να εκτιμήσετε όσα έχετε 19/2/2017

Baby Driver

Πρεμιέρα: 17 Αυγούστου

Στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του Scott Pilgrim vs. The World, Edgar Wright, συμμετέχει ένα λαμπρό καστ με τους Kevin Spacey, Lily James, Jon Bernthal, Eiza González, Jon Hamm και Jamie Foxx, ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο του οδηγού διαφυγής με την λατρεία για τη μουσική, ενσαρκώνει ο Ansel Elgort.

Dunkirk

Πρεμιέρα: 24 Αυγούστου

Η ταινία αφηγείται την επιτυχημένη εκκένωση των συμμαχικών στρατιωτών που είχαν αποκοπεί στη Γαλλία και ήταν περικυκλωμένοι από τον γερμανικό στρατό. Η διαφυγή τους έγινε από τις παραλίες και το λιμάνι της Δουνκέρκης της Γαλλίας, μεταξύ 27 Μαΐου και 4 Ιουνίου του 1940, κατά τη διάρκεια της Μάχης της Γαλλίας στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Σε σκηνοθεσία ενός από τους πιο επιτυχημένους σκηνοθέτες των τελευταίων ετών, Cristopher Nolan.

The Dark Tower

Πρεμιέρα: 30 Αυγούστου

Η σειρά βιβλίων του Steven King φτάνει στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστές τους Matthew McConaughey και Idris Elba. Πρόκειται για μια ιστορία σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου ο τελευταίος Πιστολέρο, Roland Deschain , παλεύει ενάντια στον Walter O'Dim προκειμένου να μην τον αφήσει να γκρεμίσει τον Μαύρο Πύργο.


e-daily.gr

Περισσότερα αφιερώματα εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)