Την Κωνσταντοπούλου συναντά ο Λαφαζάνης

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ

Συνάντηση με την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου θα έχει το πρωί του Σαββάτου ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης. Η συνάντηση έρχεται ένα περίπου 24ωρο μετά τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ με την ανεξαρτητοποίηση των 25 βουλευτών και εν μέσω πληροφοριών ότι η κ. Κωνσταντοπούλου οδεύει και η ίδια σε «διαζύγιο» με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η Λαϊκή Ενότητα, «ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά από αίτημά του, θα συναντηθεί αύριο το πρωί στις 10:30 με την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου στο γραφείο της στη Βουλή».

Στη συνέντευξη Τύπου πουν παραχώρησε χθες το μεσημέρι ο κ. Λαφαζάνης, όταν ρωτήθηκε αν έχει συζητήσει για ένταξη στο κόμμα των Βαρουφάκη και Κωνσταντοπούλου, απάντησε: «Έχουμε συζητήσει με όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που εκφράζουν αντιρρήσεις στη κυβερνητική πολιτική και στα μνημόνια. Έχουμε κάνει συζητήσεις σε όλους που έχουν ψηφίσει όχι ή παρών στο τρίτο μνημόνιο. Αυτά που έχουμε να ανακοινώσουμε, τα ανακοινώσαμε».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «οι συζητήσεις συνεχίζονται και ελπίζω ότι θα είναι γόνιμες και καρποφόρες».

Από την πλευρά της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου με ανακοίνωσή της εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως «είναι θλιβερό και προκλητικό να μιλά για γελοιοποίηση των θεσμών, περιφρόνηση για τη Δημοκρατία, το Σύνταγμα και τους θεσμικούς παράγοντες αλλά και… για απελθούσα Πρόεδρο της Βουλής η άρτι παραιτηθείσα κυβέρνηση των 4 κατεπειγόντων μνημονιακών νομοσχεδίων».

Περισσότερες ειδήσεις εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)