Αστυνομικό κατονομάζει ο Καμμένος για την επίθεση στην Κω

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
kamn3

Λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχτηκε στην Κω με αυγά και μπουκάλια, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, «δείχνει» ως επικεφαλής της ενέργειας εναντίον του εν ενεργεία αστυνομικό με θητεία την ΕΥΠ.

Στο μήνυμα που ανάρτησε στο twitter, ο κ. Καμμένος κατονομάζει τον αστυνομικό και συμπληρώνει πως η επίθεση έγινε «μαζί με νεοναζί».




Η ανάρτηση του κ. Καμμένου σχολιάστηκε από τον βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έγραψε επίσης στο twitter: «Ο ΥΠΕΘΑ της χώρας κατηγορεί την ΕΥΠ για προβοκάτσια, την ΕΥΠ που ελέγχει/διοικεί η κυβέρνησή του... τι να πει κανείς;».

Ο κ. Καμμένος δέχτηκε χθες επίθεση αποδοκιμασίες, αυγά και με μπουκάλια κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Κω, με τους συγκεντρωμένους να διαμαρτύρονται έντονα για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί εξαιτίας των μεγάλων μεταναστευτικών ροών.

Σε δήλωσή της χθες, η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, έκανε λόγο «για καλά στημένη προβοκάτσια χρυσαυγιτών σε αγαστή συνεργασία με τοπικά περιθωριακά στοιχεία», η οποία «σε καμία περίπτωση δεν απηχούσε τις διαθέσεις των κατοίκων του νησιού».


Δείτε βίντεο από τη χθεσινή επίθεση κατά του κ. Καμμένου:



Περισσότερες ειδήσεις εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)