Φρίκη στην Ύδρα. Εισέβαλαν στο σπίτι για να τους ληστέψουν και ο σύζυγος άφησε την τελευταία του πνοή στα χέρια τους

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0


Τουλάχιστον 6-7 προσαγωγές υπόπτων έχουν γίνει μέχρι τώρα από το νησί-Κάποιοι φαίνεται γνώριζαν ότι το ζευγάρι είχε φυλαγμένα στο σπίτι 40.000 ευρώ.

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία στην Ύδρα στο άκουσμα της είδησης του τραγικού θανάτου ενός γνωστού 67χρονου ιδιοκτήτη ταβέρνας του νησιού, στο σπίτι του οποίου εισέβαλαν τα ξημερώματα τουλάχιστον τρεις ληστές, την ώρα που κοιμόταν με την 58χρονη σύζυγό του.
Οι δράστες ξύπνησαν το έντρομο ζευγάρι με χτυπήματα και αμέσως τους έδεσαν τα χέρια, τα πόδια και τους φίμωσαν... Μετά από αρκετή ώρα απειλών και χτυπημάτων, όπου οι ληστές απαιτούσαν να τους υποδείξει το ζευγάρι, που είχαν κρυμμένα τα χρήματά τους, κάτι το οποίο φαίνεται γνώριζαν καλά οι δράστες, η σύζυγος τους υπέδειξε μία βαλίτσα που είχε μέσα 40.000 ευρώ, την πήραν και τράπηκαν σε φυγή. Όμως ο 67χρονος άντρας φαίνεται ήταν πολύ σφιχτά φιμωμένος, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή δίπλα στην τραγική σύζυγό του, πιθανόν από ασφυκτικό θάνατο.
Αυτή τη στιγμή στο νησί της Ύδρας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ένα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Οι Αρχές σε πρώτη φάση διερευνούν την πιθανότητα πίσω από την διάπραξη της ληστείας, που σαν αποτέλεσμα είχε και την δολοφονία του άτυχου άντρα, να βρίσκονται άνθρωποι του ευρύτερου περιβάλλοντός τους, ενώ εξετάζονται ακόμα και εργαζόμενοι στην ταβέρνα του ανδρόγυνου. Ήδη μέχρι στιγμής έχουν γίνει 6-7 προσαγωγές υπόπτων από τις διωκτικές Αρχές του νησιού, που εξετάζονται, ενώ στην Ύδρα μεταβαίνει κλιμάκιο αντρών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και ιατροδικαστής.

Περισσότερες ειδήσεις εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)