Επικοινωνιολόγοι κρίνουν την τηλεοπτική εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Ειδικοί της πολιτικής επικοινωνίας αποκωδικοποιούν την εικόνα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού στην τηλεόραση του Alpha.

«Χαρακτηριστική χειρονομία του πρωθυπουργού είναι η χειρονομία - πυραμίδα. Με αυτήν την χειρονομία θέλει να πει υποσυνείδητα  ότι «θέλω να είμαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, να έχω εγώ το πάνω χέρι στην επικοινωνία. Καταφέρνει να έχει γελαστά μάτια και όταν μιλάει για σοβαρά θέματα», αναφέρει γνωστή επικοινωνιολόγος στην τηλεόραση του MEGA.

Από την πλευρά του, ο δημοσιογράφος Χιου Ντίξον σχολίασε με τον δικό του τρόπο την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στην τηλεόραση του Alpha.

«Αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσει τώρα τι σημαίνει ότι δεν θα είναι πρωθυπουργός αν συνεργαστεί με ΠΑΣΟΚ- ΝΔ-Ποτάμι και ίσως στηρίξει μία επιλογή Δραγασάκη. Ο Τσίπρας μοιάζει λίγο στον Ανδρέα Παπανδρέου, όπως έλεγε και ο κόσμος Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε ξεκινήσει και αυτός με τη φήμη εμπρηστικού, αλλά όταν έγινε πρωθυπουργός αποφάσισε να γίνει πιο μετριοπαθής, κάνοντας τη δική του «κωλοτούμπα» στο θέμα του ΝΑΤΟ».

Περισσότερες ειδήσεις εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)