Καμμένος: Κρατήσαμε το τρένο στις ράγες - Οι ΑΝΕΛ θα συμμετάσχουν ως εγγυητές στην επόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Εκλογές 2015: Καμμένος - Κρατήσαμε το τραίνο στις ράγες

Οι ΑΝΕΛ θα συμμετάσχουν ως εγγυητές στην επόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Την άποψη ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατάφεραν να κρατήσουν σταθερό το τρένο της χώρας εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος στην ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ευχαριστώντας παράλληλα τους βουλευτές του που παρέμειναν συμπαγείς σε όλη αυτή την περίοδο.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας σημείωσε ότι η χώρα πρέπει πλέον να οδηγηθεί στην ανάπτυξη, καθώς «η φωτιά που έφτασε στη θάλασσα, έχει πλέον σβήσει».
Παράλληλα, άσκησε κριτική στη μερίδα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ψήφισαν τη συμφωνία. «Αν οι ΑΝΕΛ είχαμε πράξει το ίδιο, θα είχαμε την απόλυτη ευθύνη της πτώχευσης της χώρας, αλλά και της πτώσης της κυβέρνησης.
Παράλληλα επέκρινε βουλευτές που μιλούν για άλλες λύσεις και ξεκαθάρισε ότι άλλες λύσεις δεν υπάρχουν.
Ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε σκληρά και πήρε την πολύ σημαντική δέσμευση του «κουρέματος» του χρέους.
Ο υπουργός Άμυνας αναγνώρισε ότι πολλά από τα μέτρα που λαμβάνονται είναι σκληρά και αντίθετα με την εντολή που είχε λάβει το κόμμα του από τον ελληνικό λαό.
Ωστόσο, υπογράμμισε ότι δόθηκε μάχη για τον προϋπολογισμό των Ένοπλων Δυνάμεων, του ΦΠΑ στα νησιά, αλλά και στο να μην υπαχθούν τα ομόλογά στο αγγλικό δίκαιο.
Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε «χαμένη ψήψο» την ψήφο σε συστημικά κόμματα, λέγοντας ότι οι ΑΝΕΛ θα συμμετάσχουν ως εγγυητές στην επόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Περισσότερες ειδήσεις εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)