Ψυχολογικό τεστ: Τι δείχνει ο τρόπος που κουμπώνεις το σουτιέν για την προσωπικότητά σου!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Τι δείχνει ο τρόπος που κουμπώνεις το σουτιέν για την προσωπικότητά σου!

Είναι μια καθημερινή κίνηση ρουτίνας για όλες τις γυναίκες του κόσμου που αποκαλύπτει όμως πολλά για την προσωπικότητά τους.







Η ειδική επί της γλώσσας του σώματος και της ανθρώπινης συμπεριφοράς Patti Wood που διδάσκει στο πανεπιστήμιο Emory στη Γεωργία τα έβαλε κάτω και κατέληξε σε 4 διαφορετικούς τύπους ανθρώπων και προσωπικότητας.

"Υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά είδη προσωπικότητας που τείνουν να έχουν πολύ μοναδικούς τρόπους για να κάνουν διάφορα πράγματα. Ό,τι κάνουμε και ο τρόπος που το κάνουμε σχηματίζει μια ιστορία για τον εαυτό μας και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην αποτελούν μέρος αυτής της ιστορίας τα εσώρουχά μας".

Η έρευνα της Patti Wood βασίζεται στη θεωρία του Αμερικανού ψυχολόγου William Moulton Marston που επικεντρώνεται σε 4 διαφορετικά χαρακτηριστικά συμπεριφοράς: κυριαρχία, προτροπή, υποταγή και συμμόρφωση.

Απλές δραστηριότητες όπως το πώς βάζει μια γυναίκα το σουτιέν της μπορεί να αποκαλύψει ενδείξεις για το εσωτερικό της ψυχής της.

1. Αν κουμπώνεις πίσω το σουτιέν 

Αυτές οι γυναίκες τείνουν να ακολουθούν την παράδοση και να μένουν πιστές σε αυτό που έχουν διδαχθεί.

Σκέφτονται προσεκτικά προτού προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια. "Δεν τους αρέσουν οι αλλαγές και θα πρέπει να τους μιλήσετε για κάποιο νέο πρότζεκτ ή αλλαγή παλιάς ρουτίνας για να ακολουθήσουν διαφορετικά θα συνεχίσουν με τον παλιό τρόπο που πάντα "δούλευε" στο παρελθόν.

Είναι φιλικές και πολύ καλές ακροάτριες. Θα θυμούνται πάντα τα γενέθλιά σας και θα είναι εκεί αν χρειαστείτε έναν ώμο για να κλάψετε.

2. Αν κουμπώνεις μπροστά το σουτιέν και το γυρνάς 

Μια τέτοια γυναίκα είναι χαρισματική και αγαπά να την προσέχουν και να την εκτιμούν. Όταν πρόκειται για τα εσώρουχά τους, επιλέγουν συνήθως φωτεινά χρώματα και λεπτομέρειες.

Κουμπώνοντάς το μπροστά εξασφαλίζουν πως δεν θα χάσουν κάποιο κρικάκι. Εκτιμούν την καλή αίσθηση του χιούμορ, να προκαλούνται και να μαθαίνουν νέα πράγματα. Έχουν όμως την τάση να βαριούνται εύκολα.

3. Αν επιλέγεις σουτιέν που κουμπώνει μπροστά 

Οι γυναίκες που αγοράζουν σουτιέν που κουμπώνει μπροστά αρνούνται να σπαταλήσουν χρόνο ειδικά όταν πρόκειται να κουμπώσουν κάτι που δεν μπορούν να δουν.

Εκτιμούν κάτι σύντομο και αποτελεσματικό και έχουν την τάση να είναι δυναμικές και επιβλητικές. Επειδή φοβούνται να χάσουν τον έλεγχο, είναι σημαντικό να είναι επικεφαλής σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

4. Αν το κουμπώνεις πριν το φορέσεις 

Οι γυναίκες με αυτόν τον τύπο προσωπικότητας θέλουν να βεβαιωθούν ότι κάνουν εξαρχής τα πράγματα σωστά.

Είναι διακριτικές και προσπαθούν να αποφύγουν την προσοχή, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως να νιώθουν πιο άνετα με ένα αθλητικό σουτιέν.

Ο τρόπος που μια γυναίκα κουμπώνει το σουτιέν της δεν είναι απαραίτητα ένα παράθυρο στην ψυχή της.

"Το να βάζεις το σουτιέν σου δεν είναι αυθόρμητη συμπεριφορά. Μερικές γυναίκες το κουμπώνουν με τον ίδιο τρόπο όλη τους τη ζωή και γι' αυτό δεν αντικατοπτρίζει πάντα την προσωπικότητά τους". 

Περισσότερα ψυχολογικά τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)