Μεϊμαράκης: Κάντε ό,τι θέλετε. Κάντε εκλογές, εμείς εδώ είμαστε, θα σας βοηθήσουμε να δραπετεύσετε.

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
ÓõæÞôçóç óôçí ÏëïìÝëåéá ãéá ôçí øçöïöñßá ôïõ ôñßôïõ Ìíçìïíßïõ ôçí ÐáñáóêåõÞ 14 Áõãïýóôïõ 2015.
(EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Να ξεκαθαρίσει άμεσα το πολιτικό τοπίο κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης. «Πρέπει να δώστε λύση. Τώρα, τη Δευτέρα. Κάντε ό,τι θέλετε. Κάντε εκλογές, εμείς εδώ είμαστε θα σας βοηθήσουμε να δραπετεύσετε» τόνισε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της ΝΔ. «Απαιτούμε να ξεκαθαρίσει η πολιτική κατάσταση στη χώρα. Δεν μπορεί να ψηφίζει τα νομοσχέδια η αντιπολίτευση», υπογράμμισε ο κ. Μεϊμαράκης και ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός δεν θα πρέπει να περιμένει ότι η ΝΔ θα ψηφίσει τα μέτρα και τον Οκτώβριο.

«Σήμερα έχουμε μια εικόνα πλήρους διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της Βουλής», είπε και τόνισε: «Η Κωνσταντοπούλου έχει και δίκιο σε πάρα πολλά απ' αυτά που αναφέρθηκε. Γιατί σήμερα εκβιάζεται το κοινοβούλιο».

«Είστε αντιμέτωπος με τους δαίμονες που εσείς κατασκευάσατε» τόνισε και υπογράμμισε: «Δε είστε κυβερνήτης και μάλιστα εξαφανισμένος. Η χώρα χρειάζεται κυβερνήτη».

Μάλιστα είπε ότι οι πολίτες που με ευκολία μετακινήθηκαν και ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ έχουν ευθύνη και τόνισε: «Αυτά περίμεναν; Ή μήπως ότι δεν θα πληρώσουν ΕΝΦΙΑ».

Ρώτησε τον πρωθυπουργό ποια συμφέροντα εξυπηρετεί η κυβέρνηση και έβαλε ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Επιτέθηκε στους ΑΝΕΛ τονίζοντας: «Ο Πάνος Καμμένος είναι πλέον μνημονιακός. Έβαλε την υπογραφή του. Οι ΑΝΕΛ γίνατε μνημονιακοί. Δεν σας λέω γερμανοτσολιάδες αλλά σας λέω μνημονιακούς» ανέφερε.

Περισσότερες ειδήσεις εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)