"Mη φοβάστε Έλληνες": Το συγκινητικό μήνυμα του προέδρου της Βενεζουέλας προς τον ελληνικό λαό

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0


Σε ένα απίστευτο μήνυμα που μεταδόθηκε από την τηλεόραση της Βενεζουέλας, ο Νικολά Μαδούρο παρεμβαίνει για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και αναφέρει:

«Θα ήθελα επισήμως να εκφράσω στον Πρωθυπουργό Τσίπρα, στον ΣΥΡΙΖΑ και τον ελληνικό λαό όλη
 την αλληλεγγύη του μπολιβαριανού και τσαβικού λαού της Βενεζουέλας, όλη την υποστήριξη και την αγκαλιά μας. Την αγκαλιά μας προς τους πολίτες της Ελλάδας, τον ελληνικό λαό. Αν κάτι είναι γνωστό στην Ελλάδα εδώ και 2000 χρόνια, αυτό είναι η λέξη «δημοκρατία». Και ο ελληνικός λαός θα απαντήσει με δημοκρατία. Εμείς όλα αυτά τα έχουμε ήδη ζήσει».

Στη συνέχεια είπε ότι αν μπορούσε να μιλήσει με τους Έλληνες και τις Ελληνίδες θα έλεγε πως κι εκεί είχαν ιδιωτικοποιηθεί όλα, πως είχαν εξαφανιστεί οι συντάξεις και η δημόσια εκπαίδευση, πως η εκπαίδευση ιδιωτικοποιήθηκε πλήρως. 


«Όλα είχαν ιδιωτικοποιηθεί. Επίσης, ο λαός μας έτρωγε ζωοτροφές. Σπάσαμε τα δεσμά μας με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Μη φοβάστε, Έλληνες και Ελληνίδες αδέρφια μας! Ο δρόμος είναι να σπάσουμε τα δεσμά με το διεθνές χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο. Να αποτινάξουμε τον ζυγό που προσπαθεί να ρουφήξει το αίμα των λαών, την εργασία των λαών, τον πλούτο των χωρών. Αυτός είναι ο δρόμος».




video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Περισσότερες ειδήσεις εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)