Πώς να φτιάξετε frozen yogurt με μόλις 159 θερμίδες

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0

Πώς να φτιάξετε frozen yogurt με μόλις 159 θερμίδες!


Τα ροδάκινα είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο νόστιμα καλοκαιρινά φρούτα και μπορείτε από εδώ και πέρα να τις βρείτε στην καλύτερή τους κατάσταση και γεύση.

Και επειδή όλοι πρέπει να προσέχουμε το σωματικό μας βάρος, αλλά αναζητούμε μια δροσερή απόλαυση τις στιγμές της μεγάλης ζέστης, το παγωμένο γιαούρτι (frozen yogurt) είναι μία εξαιρετική επιλογή.
Πόσο μάλλον, όταν το έχετε φτιάξει μόνοι σας, και ξέρετε ότι περιέχει ελάχιστες θερμίδες.
Δείτε την καλύτερη συνταγή για σπιτικό frozen yogurt με φράουλες με μόνο 159 θερμίδες:
Υλικά:
3,5 κούπες κομμένα και παγωμένα ροδάκινα
1/2 κούπα ζάχαρη άχνη
1/2 κούπα γιαούρτι χωρίς λιπαρά
1 κουταλιά του γλυκού από χυμό λεμονιού
Παρασκευή:
Συνδυάστε τα ροδάκινα και τη ζάχαρη στο μίξερ και ξεκινήστε τη λειτουργία. Στη συνέχεια βάλτε το γιαούρτι και τον χυμό λεμονιού σε ένα μπολ και προσθέστε τα σταδιακά στο μίξερ, ενώ εκείνο λειτουργεί (μέσω του σωλήνα τροφοδοσίας). Συνεχίστε μέχρι το μείγμα να γίνει λείο και κρεμώδες, ξύνοντας τις πλευρές μία ή δύο φορές κατά τη διάρκεια του ανακατέματος. Σερβίρετε αμέσως.
Η ζάχαρη άχνη διαλύεται άμεσα, αποτρέποντας την κοκκώδη υφή σε κρύα επιδόρπια και ποτά. Αν δεν έχετε άχνη ζάχαρη, βάλτε απλή κρυσταλλική ζάχαρη σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και αλέστε τη μέχρι να γίνει πολύ λεπτή.
Θρεπτική αξία ανά σερβίρισμα: 159 θερμίδες, 0 g λίπους, 1 mg χοληστερόλης, 40 g υδατάνθρακες, 25 g πρόσθετα σάκχαρα, 3 g πρωτεΐνης, 2 g φυτικές ίνες, 24 mg νατρίου, 241 mg καλίου.
Περισσότερες συνταγές εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)