Curtis Elton, ο 11χρονος που πήρε πτυχίο πανεπιστημίου!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Ο Curtis Elton μπορεί να είναι μόλις 11 ετών, όμως είναι παιδί-θαύμα, μιας και κατάφερε να πάρει πτυχίο από το πανεπιστήμιο Licenciate of Trinity College του Λονδίνου για το ταλέντο του, το οποίο είναι η μουσική και πιο συγκεκριμένα, το πιάνο.
Ο 11χρονος Λονδρέζος κατάφερε να μπει στον κύκλο των ιδιοφυών που απέκτησαν πανεπιστημιακό τίτλο σε πολύ μικρή ηλικία.
2
Όμως για να αποκτήσει το πολυπόθητο πτυχίο του ο Curtis κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια, μιας και έπρεπε να παίξει για 37 λεπτά όλα τα δύσκολα κομμάτια της κλασικής μουσικής μπροστά σε ειδικούς, ενώ είχε και μια γραπτή εργασία 1.000 λέξεων, για τα έργα που επρόκειτο να εκτελέσει στο πιάνο. Με το συγκεκριμένο μουσικό όργανο ο μικρός ασχολείται από το 3ο έτος της ηλικίας του και κατάφερε να φτάσει ψηλά χάρη στη μητέρα του, τη Hayley, η οποία είναι επαγγελματίας μουσικός.
3
Όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε, άκουγε τη μητέρα του να παίζει πιάνο όταν ήταν πολύ μικρός και αυτό ήταν κάτι που του άρεσε πάρα πολύ και φυσικά συνεχίζει να του αρέσει. Το ταλέντο του αναγνωρίστηκε και από το Βρετανικό Παλάτι και τη βασιλική οικογένεια. Το 11χρονο αγόρι έχει συμμετάσχει ήδη δύο φορές στην εκπομπή Βρετανία Έχεις Ταλέντο, ενώ, όπως λέει, όταν μεγαλώσει ονειρεύεται να γίνει γιατρός ή… πρωθυπουργός!

Περισσότερα θέματα από τον κόσμο εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)