Ζητάει από τον παπαγάλο του να μπει μέσα στο κλουβί για να τον μεταφέρει. Δείτε πως απαντά ο παπαγάλος και θα τον αγαπήσετε!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Ζητάει από τον παπαγάλο του να μπει μέσα στο κλουβί για να τον μεταφέρει. Δείτε πως απαντά ο παπαγάλος και θα τον αγαπήσετε !!!
Όλα τα ζώα αγαπούν τη ελευθερία τους. Έτσι, όταν αντικρίζουν το καλαθάκι μεταφοράς ή το κλουβί τους, ξέρουν πως αυτό δεν είναι καλό σημάδι!
Έτσι και ο πολυλογάς παπαγάλος της ιστορίας μας, ο Max, διαμαρτύρεται όταν βλέπει τον ιδιοκτήτη του να προσπαθεί να τον βάλει στο κλουβί. Ξεσηκώνει τον κόσμο με τις φωνές του κι αρνείται κατηγορηματικά τον… εγκλεισμό.
Σύμφωνα πάντα με τον ιδιοκτήτη, η άρνηση του πανέξυπνου πουλιού, είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Βλέπετε, το κλουβί έχει συνδυαστεί με την επίσκεψη στον κτηνίατρο, γεγονός ιδιαίτερα δυσάρεστο για κάθε ζώο.
Μπορεί να του εξήγησαν πως θα πρέπει να προστατευτεί από τον ανεμοστρόβιλο που ειδοποίησε η Μετεωρολογική Υπηρεσία πως πλησιάζει, αλλά εκείνος δεν πτοείται. Συνεχίζει τις δυνατές κραυγές διαμαρτυρίας του, κατεβαίνει τα σκαλιά του υπογείου κι εξαφανίζεται από το πλάνο. Προφανώς κι έγινε το δικό του!


Περισσότερα βίντεο εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)