Οι πιο περίεργες αιτίες θανάτου

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Οι αιτίες θανάτου χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: σε αυτή των φυσικών και σε αυτή των μη φυσικών αιτιών. Στην δεύτερη κατηγορία, ωστόσο, δεν περιλαμβάνονται μόνο δυστυχήματα και δολοφονίες αλλά και παράξενοι τρόποι.
Αυτόματοι πωλητές, λούνα πάρκ, μυρμήγκια ακόμα και χοτ ντογκ συγκαταλέγονται στη λίστα με τα πιο απρόσμενα αίτια θανάτου, ακόμα και αν δεν είναι τόσο συνηθισμένα.
  • Λούνα παρκ
Οι 6 πιο παράξενες αιτίες θανάτου (2)
Μια βόλτα στο λούνα παρκ ίσως δεν είναι όσο αθώα φαίνεται. Μπορεί τα περισσότερα παιχνίδια να δείχνουν ασφαλή, αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Το τρενάκι ευθύνεται για τον θάνατο περίπου 6 ανθρώπων τον χρόνο.
  • Αυτόματοι πωλητές
Οι 6 πιο παράξενες αιτίες θανάτου (3)
Δεν είναι λίγες οι φορές που οι αυτόματοι πωλητές «τρώνε» τα λεφτά των πελατών τους. Τότε εκείνοι νευριάζουν και αρχίζουν να χτυπούν το μηχάνημα, το οποίο «αντεπιτίθεται» και πέφτει πάνω τους. Κάθε χρόνο 13 άνθρωποι πεθαίνουν εξαιτίας των αυτόματων πολιτών.
  • Μυρμήγκια
Οι 6 πιο παράξενες αιτίες θανάτου (4)
Μικρά και εργατικά τα μυρμήγκια μαζεύουν σιγά σιγά τις προμήθειες τους για τον χειμώνα και κανείς δεν τα ακουμπά γιατί φαίνονται τόσο άκακα. Δεν είναι όμως! Περίπου 30 άνθρωποι κάθε χρόνο πεθαίνουν από τσίμπημα μυρμήγκια.
  • Χοτ ντογκ
Οι 6 πιο παράξενες αιτίες θανάτου (5)
Ψωμάκι, λουκάνικο, μουστάρδα και κέτσαπ. Τίποτα από αυτά δεν προμηνύει πως τα χοτ ντογκ ευθύνονται για τον πνιγμό του 17% των ανθρώπων που πέθαναν καθώς μάσαγαν την τροφή τους. Το νοστιμότατο junk food προκαλεί 70 θανάτους κάθε χρόνο.
  • Μπανιέρα
Οι 6 πιο παράξενες αιτίες θανάτου (6)
Καλύτερα να πείτε όχι στις μπανιέρες και να προτιμήσετε το ντουζ. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει ανθρώπους να πεθαίνουν εξαιτίας πτώσης στη μπανιέρα. Κάθε χρόνο 340 άνθρωποι πεθαίνουν εξαιτίας της μπανιέρας τους.
  • Ύπνος
Οι 6 πιο παράξενες αιτίες θανάτου (7)
Μπορεί να περιμένετε πως και πως να πέσετε στο κρεβάτι σας και να κοιμηθείτε μετά από μια δύσκολη ημέρα. Θα περιμένατε ποτέ πως τουλάχιστον 450 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο καθώς πέφτουν στο κρεβάτι.

Περισσότερα περίεργα θέματα εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)