Ο πιο ευτυχισμένος σκύλος στον κόσμο

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
eutyxismenos-skylos

Αυτή είναι η Gluta, της οποίας ο ιδιοκτήτης θέλει να την αποκαλούν σαν τον πιο ευτυχισμένο σκύλο του κόσμου. Σώθηκε από το δρόμο και νίκησε τον καρκίνο για να φτάσουμε εκεί που είναι σήμερα.

gluta-o-pio-eutyxismenos-skylos-ston-kosmo (1)
Ο ιδιοκτήτης της την βρήκε αδέσποτο, στην Ταϊλάνδη. Μετά αρρώστησε από καρκίνο, όμως κατάφερε να βγει νικήτρια.
gluta-o-pio-eutyxismenos-skylos-ston-kosmo (2)
Σήμερα, η όμορφη, έξυπνη και, το σημαντικότερο, πολυαγαπημένη Gluta, τρελλαίνεται να ποζάρει για αξιολάτρευτες «χαζές» φωτογραφίες. Η ευτυχία της είναι μεταδοτική και, μέσα από όλα αυτά που έχει ζήσει, ειλικρινής και πραγματική!
 gluta-o-pio-eutyxismenos-skylos-ston-kosmo (3)gluta-o-pio-eutyxismenos-skylos-ston-kosmo (4)gluta-o-pio-eutyxismenos-skylos-ston-kosmo (5)gluta-o-pio-eutyxismenos-skylos-ston-kosmo (6)gluta-o-pio-eutyxismenos-skylos-ston-kosmo (7)gluta-o-pio-eutyxismenos-skylos-ston-kosmo (8)gluta-o-pio-eutyxismenos-skylos-ston-kosmo (9)gluta-o-pio-eutyxismenos-skylos-ston-kosmo (10)gluta-o-pio-eutyxismenos-skylos-ston-kosmo (11)gluta-o-pio-eutyxismenos-skylos-ston-kosmo (12)gluta-o-pio-eutyxismenos-skylos-ston-kosmo (13)gluta-o-pio-eutyxismenos-skylos-ston-kosmo (14)gluta-o-pio-eutyxismenos-skylos-ston-kosmo (15)gluta-o-pio-eutyxismenos-skylos-ston-kosmo (16)

Περισσότερα θέματα με σκυλιά εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)