Σας ταιριάζουν τα μακριά ή τα κοντά μαλλιά; Κάντε το τεστ

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Πριν από λίγο καιρό είχατε μακριά μαλλιά. Πρόσφατα πήρατε την απόφαση να τα κόψετε κοντά. Σας ταιριάζουν καλύτερα; Μήπως δεν έπρεπε να έχετε κάνει αυτό το μοιραίο λάθος; Αυτό που σας λένε οι άλλοι διαφέρει από αυτό που βλέπετε εσείς; Μάθετε αν πρέπει να τα διατηρήσετε ή όχι, αν σας ταιριάζουν ή όχι, κάνοντας το παρακάτω εύκολο και γρήγορο τεστ.
Κοντά ή μακριά; Όλες οι γυναίκες που τους αρέσουν οι αλλαγές έχουν αυτή την απορία. Ακόμα και όταν τολμούν κάθε αλλαγή, ποτέ δεν είναι σίγουρες πως τους ταιριάζει απόλυτα. Τώρα, όμως, μπορούν να μάθουν μόνες τους ποιο μάκρος τους ταιριάζει περισσότερο. 
Τη λύση έδωσε ο Giles Robinson, senior stylish της εταιρείας John Frieda, που υποστηρίζει ότι όλα έχουν να κάνουν με τις γωνίες του προσώπου μας. Το μόνο που χρειάζεται, λοιπόν, σύμφωνα με τον Robinson είναι να μετρήσουμε το τέλος του προσώπου μας, δηλαδή το πηγούνι μας. 
Και αν σας φαίνεται περίεργο αυτό ή δύσκολο, δεν είναι. Χρειάζεστε μόνο έναν χάρακα και ένα μολύβι ή όποιο άλλο αντικείμενο είναι μακρύ, ίσιο και σταθερό. Τι πρέπει να κάνετε; 
Πηγαίνετε μπροστά στον καθρέπτη σας και τοποθετήστε τον χάρακα κάτω ακριβώς από το αυτί σας, κάθετα. Στην συνέχεια, πάρτε το μολύβι και τοποθετήστε το οριζόντια στο σημείο όπου τελειώνει το πηγούνι σας. Προσέξτε πρέπει να είναι με τέτοιο τρόπο, ώστε το μολύβι να φτάνει τον χάρακα. 
Σημαδέψτε το σημείο όπου το μολύβι συναντά τον χάρακα. Και τελειώσατε. Τόσο απλό. Τι σημαίνει το σημείο που βρήκατε; Δύο είναι τα τινά: 
  1. Αν ο αριθμός που βρήκατε είναι μικρότερος από 5,7 εκατοστά, τότε σας ταιριάζουν περισσότερο τα κοντά μαλλιά. 
  2. Αν ο αριθμός είναι μεγαλύτερος από 5,7 εκατοστά τότε καλύτερα είναι να διατηρείτε τα μαλλιά σας μακριά. 
Αν δεν καταλάβατε ακριβώς πώς πρέπει να το κάνετε, δείτε την παρακάτω φωτογραφία:
Σας ταιριάζουν τα μακριά ή τα κοντά μαλλιά; Κάντε το τεστ

Περισσότερα τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)