Πανελλήνιες 2015: Τι ώρα θα ανακοινωθούν τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Πανελλήνιες 2015: Τι ώρα θα ανακοινωθούν τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα
Τα θέματα των Πανελληνίων εξετάσεων θα αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας και στην ιστοσελίδα του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.
Η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων θα αποφασίζει την ώρα ανάρτησης των θεμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων 2015 στην ιστοσελίδα του Υπουργείου www.minedu.gov.gr
Όπως κάθε χρόνο αναμένεται το θέμα της Νεοελληνικής Γλώσσας να γίνει γνωστό για όσους δεν συμμετέχουν στις Πανελλήνιες λίγο μετά της 09:00 το πρωί όταν θα μπορούν να εξέλθουν της αίθουσας οι πρώτοι υποψήφιοι.
Οι εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄), θα ξεκινήσουν με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, ως είθισται και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 2 Ιουνίου, με το μάθημα επιλογής των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 17 έως και 24 Ιουνίου.
Τέλος, οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν την Τρίτη 9 Ιουνίου. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας, εύχεται στους υποψηφίους καλή επιτυχία και επίτευξη των στόχων τους. Παράλληλα, τους υπενθυμίζει ότι οι εξετάσεις «είναι ένας ειρηνικός αγώνας και όχι μία μάχη, όπως λανθασμένα λέγεται» και ότι «προσφέρουν στους υποψηφίους την ευκαιρία να κατοχυρώσουν το αποτέλεσμα της μακρόχρονης και επίπονης προσπάθειας τους».

Περισσότερα θέματα για τις Πανελλαδικές 2015 εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)