Τι μπορείς να φτιάξεις με παλιά παιδικά παιχνίδια; Τρεις απίστευτες ιδέες!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0

Μήπως το παιδί σου μεγάλωσε, το παιδικό δωμάτιο έγινε εφηβικό, αλλά ακόμα έχεις κούτες με παλιά παιδικά παιχνίδια τα οποία λυπάσαι να πετάξεις; Κατ” αρχάς μπορείς να δωρίσεις τα παιχνίδια σε κάποιο ίδρυμα, αλλά αν είσαι σε φάση δημιουργικότητας, μπορείς να δοκιμάσεις να τα επαναχρησιμοποιήσεις με διαφορετικό τρόπο… Ποια παιχνίδια θα χρειαστείς για τις 3 ιδέες που σου προτείνουμε; Οποιοδήποτε πλαστικό παιχνιδάκι (αυτοκινητάκια, LEGO, δεινοσαυράκια, χαρακτήρες star wars κλπ), πλαστικά ζωάκια και jenga.

Μαγνητάκια

παλιά παιδικά παιχνίδια
Για να φτιάξεις μαγνητάκια από παλιά παιδικά παιχνίδια χρειάζεται μόνο να αγοράσεις μια συσκευασία με μαγνητάκια, τα οποία θα κολλήσεις με σιλικόνη στο πίσω μέρος των παιχνιδιών. Έτοιμα για το ψυγείο σου!

Φελλοί ή πώματα

παλιά παιδικά παιχνίδια
Μπορείς να φτιάξεις μόνος σου τους πιο πρωτότυπους φελλούς και πώματα για το κρασί ή το ποτό σου, χρησιμοποιώντας παλιά πλαστικά παιχνίδια του μικρού σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πάρεις κάποιο από τα πλαστικά ζωάκια του και να το ακριβώς κόψεις στη μέση. Στη συνέχεια κόλλησέ το πάνω στο φελλό ή το πώμα!

Sexy Jenga

Φτιάξε τη βρόμικη εκδοχή του Jenga! Μπορεί να αντικαταστήσει την μπουκάλα σε εφηβικά παιχνίδια ή να εμπλουτίσει λίγο την ερωτική ζωή του ζευγαριού.
παλιά παιδικά παιχνίδια
Το concept είναι απλό: παίρνεις το Jenga και γράφεις πάνω μικρές πονηρές φράσεις για το τι θα πρέπει να κάνει ο παίκτης που θα τραβήξει το τουβλάκι Jenga. Δηλαδή παίζεις κανονικά, αλλά κάθε φορά που αλλάζεις θέση στο τουβλάκι αποκαλύπτεται και αυτό που είναι γραμμένο πάνω του και εσύ πρέπει να το κάνεις πράξη. Σκέψου κάτι σαν θάρρος ή αλήθεια. 

Περισσότερες κατασκευές εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)