Η μάνα δίνει τα πιο πολύτιμα μαθήματα ζωής: Ένα σπουδαίο βίντεο!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
«Η παρακάτω ιστορία είναι για εμένα και την κόρη μου» ξεκινά να μας λέει η μαμά της Nin, στο βίντεο. Όπως η ίδια εξηγεί, δεν έχει πάει στο σχολείο, όμως, όπως κάθε γονιός, ήθελε να διδάξει την κόρη της τα σημαντικότερα μαθήματα της ζωής.Η δουλειά της ήταν να πουλάει φρέσκα φρούτα σε μία συνοικία της Ταϋλάνδης. Με την εμπειρία που της έδωσε η δύσκολη, φτωχική ζωή της, και με το σπιρτόζικο μυαλό της κόρης της, όμως κατάφερε αυτό που ακόμα και οι πιο μορφωμένοι γονείς συχνά δεν καταφέρνουν...
Στο βίντεο η μικρή Nin παρατηρεί παιδιά να απολαμβάνουν το παγωτό τους, όμως η ίδια δεν έχει χρήματα για να αγοράσει ένα. Τότε η μαμά της τής παγώνει ένα κομμάτι ανανά και της προσφέρει το πιο φρέσκο, υγιεινό και νόστιμο παγωτό! Η μικρή έχει τότε την ιδέα να πουλήσουν το πρωτότυπο αυτό παγωτό στην αγορά για να κερδίσουν λίγα χρήματα.
Δείτε τι έγινε μετά...


Το παραπάνω βίντεο αποτελεί πραγματική ιστορία της Nin, η οποία έχασε τον πατέρα της σε πολύ μικρή ηλικία. Μεγάλωσε έχοντας τη μητέρα της ως πρότυπο και μέντορα. Οι αγώνες της μάνας της έγιναν για τη Nin πολύτιμα μαθήματα ζωής. Το κορίτσι εκπαιδεύτηκε σιγά-σιγά να μην εγκαταλείπει ποτέ, παρά τις δυσκολίες που μπορεί να συναντά μπροστά της.

Περισσότερα συγκινητικά θέματα εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)