Τεστ: Το σχήμα των νυχιών σου φανερώνει τον χαρακτήρα σου

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0

9

1. Μακριά νύχια

Είστε ρομαντικοί και χαμηλών τόνων, ενώ η φαντασία σας οpγιάζει. Η δημιουργικότητα είναι από τα μεγάλα ατού σας, ενώ ο χαρισματικός σας λόγος κάνει τους πάντες να κρέμονται από τα χείλη σας. Συνήθως όμως παρασύρεστε εύκολα από το περιβάλλον σας. Παρατηρείτε τα μικρά πράγματα στη ζωή και οι άνθρωποι λατρεύουν την παρέα σας, καθώς τα πάτε καλά σχεδόν με όλους!

2. Πλατιά νύχια

Είστε πολύ της θεωρίας και αρκετά οξύθυμοι, οι άνθρωποι όμως σας συμπαθούν για την ειλικρίνεια και την ευθύτητά σας. Δε σας σταματά τίποτα από το να λέτε την αλήθεια, όποια κι αν είναι αυτή, ακόμη και όταν οι περιστάσεις δεν είναι οι κατάλληλες. Είστε ο ιδανικός άνθρωπος για συμβουλές, καθώς αποφεύγετε τα μισόλογα και λέτε αυτό που πραγματικά έχουν οι φίλοι σας ανάγκη να ακούσουν.

3 & 4. Αυγοειδές σχήμα

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είστε η ηλιαχτίδα του 21ου αιώνα. Απολαμβάνετε να κινείστε με τους δικούς σας ρυθμούς, ενώ αναζητάτε τρόπους να προωθείτε τη μοναδικότητά σας, αποφεύγοντας τις συμβατικές οδούς της μάζας. Οι αποφάσεις σας βασίζονται στη λογική και την ψυχραιμία, χαλιναγωγώντας τα συναισθήματά σας. Οι φίλοι σας μπορεί να μην είναι αμέτρητοι, είναι αυτοί όμως που πραγματικά αξίζουν να έχετε δίπλα σας.

5. Τετράγωνα νύχια

Σας διακρίνει η επιμονή και το θάρρος, με αποτέλεσμα να είστε γεννημένοι αρχηγοί. Συνήθως είστε σοβαροί, στους ανθρώπους όμως που βρίσκονται δίπλα σας ξεδιπλώνετε και την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά της προσωπικότητάς σας. Αρκεί να νιώθετε άνετα!

6 & 7. Τριγωνικά νύχια

Αυτό το σχέδιο είναι συχνά σημάδι ευφυΐας. Είστε καινοτόμοι, σκέφτεστε έξω από τα συμβατικά πλαίσια και απαιτείτε την τελειότητα σε όλα τα πράγματα στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι πρωτοποριακές και κινείστε πολύ πιο γρήγορα απ” ότι οι συνηθισμένοι άνθρωποι, με αποτέλεσμα να αποτελείτε ένα συναρπαστικό θέαμα. Κάτι σαν τον Σέρλοκ Χολμς!

8. Αμυγδαλωτά νύχια

Είστε πιστοί, ειλικρινείς και φιλικοί με όλους. Πάντα ευγενικοί, αλλά και αμετάκλητοι όταν αυτό επιβάλλεται. Οι άνθρωποι θα έρχονται σε εσάς γιατί τους κάνετε να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους.

9. Σχήμα σπαθιού

Είστε φιλόδοξοι και εργατικοί. Σας αρέσει να βάζετε στόχους και να τους κυνηγάτε μέχρι τέλους, όποιο κι αν είναι αυτό. Αυτό το χαρακτηριστικό σας σας προσφέρει την απαραίτητη άνεση να κάνετε πράγματα με τα οποία ίσως δε νιώθετε και πολύ άνετα, αν αυτό εξυπηρετεί έναν μεγαλύτερο σκοπό.
Περισσότερα τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)