Dwrean.net: Ποιος είπε ότι το τζάμπα πέθανε;

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0


dwrean.net | Δωρεάν προγράμματα και παιχνίδια
Το όνομα του site τα λέει όλα: ΔΩΡΕΑΝ! Και το σημαντικότερο; Δωρεάν, ασφαλή και νόμιμα!

Το dwrean.net είναι ένας τεχνολογικός παράδεισος! Εκεί μπορείτε να βρείτε δωρεάν, χρήσιμα, ασφαλή και απόλυτα νόμιμα προγράμματα! 

Μάλιστα σε εποχές κρίσης, όπως η σημερινή, η προσπάθεια αυτή, πέρα από το μεράκι και το όραμα του δημιουργού για την ελεύθερη διάδοση των δωρεάν προγραμμάτων, προσφέρει και πολύ πρακτικές λύσεις, καθώς μπορείτε να βρείτε δωρεάν από προγράμματα, εφαρμογές, εκπαιδευτικά λογισμικά, βιβλία, λεξικά, περιοδικά, παιχνίδια, μέχρι και δωρεάν μαθήματα!

Η φιλοσοφία είναι απλή: Ο Κυριάκος Οικονομίδης, ιδρυτής και συντάκτης του dwrean.net, έχει εδώ και αρκετά χρόνια τη λόξα, την τρέλα, το πάθος, ή όπως θέλετε πείτε το, με την τεχνολογία και τους υπολογιστές και προσπαθεί αυτή την τρέλα να την μεταδώσει και σε άλλους που δεν την έχουν. Είναι υπέρμαχος του Ανοικτού Λογισμικού και των δωρεάν προγραμμάτων. Στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά και χρήσιμα freeware προγράμματα, αντάξια και πολλές φορές καλύτερα από ομοειδή τους, στα οποία χρειάζεται να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Στο dwrean.net προσπαθούνε για το αντίθετο! Οτιδήποτε κατεβάζετε από αυτό το site είναι 100% νόμιμο και δωρεάν!

Μη χάνετε λοιπόν την ευκαιρία!  Επισκεφτείτε το dwrean.net και "φορτώστε" τον υπολογιστή σας με χρήσιμα, ασφαλή, νόμιμα και δωρεάν προγράμματα!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)