Δείτε αναλυτικά όλες τις προσλήψεις στο Δημόσιο για αυτήν την εβδομάδα

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Πίνακας περιεχομένων
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Νότιας Κυνουρίας (Ν.Π.Ι.Δ. ΟΤΑ) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών  αναγκών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Νότιας Κυνουρίας, που  εδρεύει στο Λεωνίδιο Αρκαδίας.
ΠΕ Κοινωνικός/κή Λειτουργός ή ΤΕ Κοινωνικός/κή Λειτουργός ή ΠΕ Ψυχολόγος ή ΠΕ Κοινωνιολόγος ή ΠΕ Κοινωνικής Πολιτικής ή ΠΕ Κοινωνικής Διοίκησης 1
ΔΕ Νοσηλευτής/τρια 1
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλλουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημαρχείο Νότιας Κυνουρίας, Λεωνίδιο Αρκαδίας, Τ.Κ. 223 00, απευθύνοντας την στην Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Νότιας Κυνουρίας, υπόψη κας Φύττα Αικατερίνης (τηλ. επικοινωνίας 27573 60226).
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: Από 13-3-2015 έως και 23-3-2015
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
 O ΕΛΚΕ ΓΠΑ στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο: «ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΓΠΑ» που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους, προτίθεται να αναθέσει για διάστημα 7 μηνών (με δυνατότητα ανανέωσης έως τη λήξη της εν λόγω Πράξης) σε ένα (1) άτομο με συνολικό προϋπολογισθέν ποσό 10.065 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των νόμιμων κρατήσεων), με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου τα ακόλουθα:
Αντικείμενο Έργου:
Το στέλεχος θα αναλάβει την ενημέρωση των φοιτητών/τριών και νέων αποφοίτων του Γ.Π.Α. μέσα από ατομικά ραντεβού, τηλεφωνική η/και ηλεκτρονική επικοινωνία, διοργάνωση εκδηλώσεων, επιμέλεια κειμένων ιστοσελίδας και εντύπων κλπ για εκπαιδευτικά θέματα (υποτροφίες, μεταπτυχιακά, σεμινάρια, εκδηλώσεις κ.α.)
Επίσης θα αναπτύξει δίκτυο επαφών και συνεργατών σχετικά με το αντικείμενό του, θα είναι αρμόδιο για την υποστήριξη της υπηρεσίας ενημέρωσης μαθητών Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και συμβούλων ΓΡΑΣΕΠ και ΚΕΣΥΠ για τις σπουδές στο Γ.Π.Α, και θα υποστηρίζει γραμματειακά τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που θα πραγματοποιηθούν από εξειδικευμένο εξωτερικό συνεργάτη. Τέλος θα συμμετέχει σε έρευνα και καταγραφή της πορείας δράσεων σχετικά με το αντικείμενό του.
Για όλες τις παραπάνω δράσεις θα τηρεί σχετικό αρχείο παραδοτέων, ακολουθώντας τις διαδικασίες του ISO, συνεργαζόμενος/η με τα στελέχη του ΓΔ και της ΔΑΣΤΑ.
Τα ανωτέρω περιγραφέντα αντικείμενα εργασίας δεν έχουν αποκλειστικό χαρακτήρα και το στέλεχος που θα επιλεγεί πιθανόν να κληθεί να συμμετάσχει και σε άλλες εργασίες
που άπτονται του αντικειμένου του Γραφείου Διασύνδεσης.
Υποβολή προτάσεων συμμετοχής: Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται στον ΕΛΚΕ του Γ.Π.Α, 3ος όροφος, Κτιρίου Εντομολογίας του ΓΠΑ, Ιερά Οδός 75, 11855 Βοτανικός Αθήνα (Δευτ. έως Παρ. εκτός Πέμ. και ώρες 12:00 – 14:00) ή ταχυδρομικά. Εμπρόθεσμες θεωρούνται οι προτάσεις που θα παραλειφθούν μέχρι την παραπάνω οριζόμενη ημερομηνία και ώρα. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής ή αποστολής με ταχυμεταφορά, ο ΕΛΚΕ ΓΠΑ ουδεμία ευθύνη φέρει για τον χρόνο και το περιεχόμενο των φακέλων της πρότασης που θα αποσταλούν.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στην κα Ι. Σκαλτσά, Υπεύθυνη Λειτουργίας Γραφείου Διασύνδεσης (τηλ. 210 5294818, email: career@aua.gr ) και στην κα Ό. Δεφίγγου, ΕΛΚΕ ΓΠΑ (τηλ. 210 5294926, email: olga.defingou@aua.gr  )  
Καταληκτική προθεσμία υποβολής προτάσεων συμμετοχής: 24/03/2015 και ώρα 14:00
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
H Επιτροπή Εκπαίδευσης & Ερευνών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ηπείρου (ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ), λαμβάνοντας υπόψη: Θ) Τις υποχρεώσεις του ΤΕΙ Ηπείρου για την υλοποίηση της πράξης «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και Εθνικούς Πόρους, με Υπεύθυνο τον κ. Σκούφο Ιωάννη, Καθηγητή του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων.
Ενδιαφέρεται να συνεργαστεί για τη στελέχωση της ομάδας υλοποίησης της ανωτέρω Πράξης, με σύμβαση μίσθωσης έργου, με εξειδικευμένο έμπειρο επιστημονικό προσωπικό, τρία (3) άτομα.
Υποβολή και προθεσμία αιτήσεων συμμετοχής: Θα αξιολογηθούν μόνο οι αιτήσεις υποψηφίων που θα κατατεθούν τις εργάσιμες μέρες και ώρες, σε σφραγισμένο
φάκελο ή θα αποσταλούν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, η οποία θα παραληφθεί και θα πρωτοκολληθεί το αργότερο μέχρι την 20/03/2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00 στη διεύθυνση:
Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας ΤΕΙ Ηπείρου
Κτίριο Διοίκησης
Ταχ. Δ/νση: Έναντι Γέφυρας Αράχθου, Άρτα
Τ.Κ : 47 100 Άρτα
Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα δημοσιευθεί στον ιστοχώρο της Επιτροπής Εκπαίδευσης & Ερευνών του ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (http://research.teiep.gr ).
Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 26810-50038/50229.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
H Επιτροπή Εκπαίδευσης & Ερευνών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ηπείρου (ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ), λαμβάνοντας υπόψη: Δ) Τις υποχρεώσεις του ΤΕΙ Ηπείρου για την υλοποίηση της πράξης "Innovation, Culture and Creativity for a New Economy - I.C.E." που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και την Ελλάδα μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και Υπεύθυνο τον κ. Κωνσταντίνο Καραμάνη, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής,
Ενδιαφέρεται να συνεργαστεί για τη στελέχωση της ομάδας υλοποίησης του ανωτέρω Έργου, με σύμβαση μίσθωσης έργου, με εξειδικευμένο έμπειρο επιστημονικό προσωπικό, δύο (2) άτομα.
Υποβολή και προθεσμία αιτήσεων συμμετοχής: Θα αξιολογηθούν μόνο οι αιτήσεις υποψηφίων που θα κατατεθούν τις εργάσιμες μέρες και ώρες, σε σφραγισμένο φάκελο ή θα αποσταλούν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, η οποία θα παραληφθεί και θα πρωτοκολληθεί το αργότερο μέχρι την 26/03/2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00 στη διεύθυνση:
Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας ΤΕΙ Ηπείρου
Κτίριο Διοίκησης
Έναντι Γέφυρας Αράχθου, 471 00 Άρτα
Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα δημοσιευθεί στον ιστοχώρο της Επιτροπής Εκπαίδευσης & Ερευνών του ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (http://research.teiep.gr ).
Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 26810 50038/50001.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ζακύνθου ανκοινώνει την προκήρυξη πρόσληψης τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων, για τις ανάγκες του ενταγμένου στο Ε.Π. «Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων 2007-2013» έργου «Στερέωση, αποκατάσταση, ανάδειξη βυζαντινού
ναού Αγ. Νικολάου Μεγαλομάτη στο Σκοπό Ζακύνθου»
Υ.Ε. Εργατοτεχνιτών (με εξειδίκευση στις αναστηλωτικές - οικοδομικές εργασίες) Δύο (2) θέσεις
Υποβολή και προθεσμία αιτήσεων συμμετοχής: Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση και να την υποβάλουν, με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα
δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: Πλ. Σολωμού 3, 291 00 Ζάκυνθος, υπόψιν κ. Σωτήρη Θαλασσινού (τηλ. επικοινωνίας: 26950 42714) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης της προκήρυξης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ
(http://diavgeia.gov.gr ), του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ (http://www.yppo.gr ), καθώς και της
ανάρτησής της στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας, την 10η.03.2015
δηλαδή από 11.03.2015 έως και 17.03.2015.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Η Συνέλευση του Τμήματος Χημείας (συνεδρίαση 01/04.02.2015) της Σχολής Θετικών
Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, αποφάσισε την πρόσληψη διδασκόντων, με σχέση
εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015, στο πλαίσιο της υπ’ αριθμ. Φ.122.5/48/179398/Ζ2/06-11-2014 απόφασης του ΥΠΑΙΘ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 του Π.>. 407/80 με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τη διδασκαλία των παρακάτω μαθημάτων:
1. Ανόργανη Χημεία Ι (εργαστήριο)
2. Αναλυτική Χημεία (εργαστήριο)
Υποβολή και προθεσμία αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν στην Γραμματεία του Τμήματος μέχρι 27.03.2015 αίτηση και να δηλώσουν το μάθημα για το οποίο ισχύει η αίτησή τους.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται στη Γραμματεία του Τμήματος Χημείας
Δ/νση: Πανεπιστήμιο Πατρών - Γραμματεία Τμήματος Χημείας (Πανεπιστημιούπολη 26504 Ρίο Αχαΐας) Τηλ: 2610.997101 & 2610. 996013 Fax: 2610. 997118.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Πιλοτικό σύστημα για την ανάπτυξη και αναμετάδοση ημερησίων προγνώσεων κυματισμών και θαλάσσιας κυκλοφορίας στο Θερμαϊκό Κόλπο για δημόσια χρήση και έκτακτες συνθήκες», που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και από Εθνικούς Πόρους, προτίθεται να αναθέσει σε ένα (1) άτομο για διάστημα έως τις 30/6/2015 (ημερομηνία λήξης του έργου) και σε περίπτωση παράτασης του έργου μέχρι τη λήξη αυτής και με συνολικό προϋπολογισθέν ποσό 2.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των νόμιμων κρατήσεων), με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου.
Υποβολή και προθεσμία προτάσεων συμμετοχής: Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται στη γραμματεία του Τομέα Μετεωρολογίας και Κλιματολογίας του Τμήματος Γεωλογίας, ΑΠΘ, στον 1ο όροφο του κτιρίου του Μετεωροσκοπείου στην Πανεπιστημιούπολη ΑΠΘ, τκ 54124, έως τις 20/03/2015 και ώρα 12:00και θα λαμβάνουν αριθμό πρωτοκόλλου από τη Γραμματεία του οικείου Τομέα του Επιστημονικώς Υπεύθυνου του έργου.
Για πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο του έργου, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 2310- 998456.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, Πειραιώς και Νήσων θα δέχεται τις αιτήσεις των υποψηφίων για πρόσληψη προσωπικού ορισμένου χρόνου (ΔΕ) Ημερήσιων Φυλάκων, (ΔΕ) Νυχτοφυλάκων, (ΥΕ) Καθαριστών/τριών, το χρονικό διάστημα από 12-03-2015 έως 23-03-2015 και ώρα 09:30΄ έως 13:00΄ τις εργάσιμες ημέρες.
Πληροφορίες Αικ. Μάρκου τηλ. 210 4590750 φαξ: 210 4180921 ταχ. δ/νση Αλκιβιάδου 233 Τ.Κ. 18536 email: amarkou@culture.gr    
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Παραγωγή βιολειτουργικών τροφίμων (λουκάνικα και γαλακτοκομικά) με την προσθήκη προβιοτικών απομονωμένων από γαλακτοκομικά προϊόντα», που υλοποιείται μέσω της Δράσης «Συνεργασία 2011» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από Εθνικούς πόρους, προτίθεται να αναθέσει σε ένα (1) άτομο έως τις 30/06/2015 (ημερομηνία λήξης του εν λόγω έργου) και σε περίπτωση παράτασης του έργου μέχρι τη λήξη αυτής, με συνολικό προϋπολογισθέν ποσό 10.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των νόμιμων κρατήσεων), με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου τα εξής: Oικονομολόγος (10.000,00€)
Υποβολή και προθεσμία προτάσεων συμμετοχής: Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται θα γίνεται στο Εργαστήριο Υγιεινής Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Α.Π.Θ. στο γραφείο του κ. Ν. Σούλτου έως 23/03/2015 και ώρα 13:00, και θα λαμβάνουν αριθμό πρωτοκόλλου από την Γραμματεία του οικείου Τομέα του Επιστημονικώς Υπεύθυνου του έργου.
Για πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο του έργου, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να
απευθύνονται τηλεφωνικά στο 2310- 999807
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων ανακοινώνει την πρόσληψη του παρακάτω επιστημονικού προσωπικού και εργατών υψηλής  εξειδίκευσης, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την εκτέλεση του «Αρχαιολογικές Έρευνες και Εργασίες» του έργου «Ανάπλαση οικισμού Πολυρρήνιας του Δήμου Κισάμου» του Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης ΕΣΠΑ 2007-2013.
Αρχιτέκτονας Μηχανικού ΠΕ 1 θέση
Ειδικευμένος Εργάτης ΥΕ 1 θέση
Υποβολή και προθεσμία αιτήσεων συμμετοχής: Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στα Χανιά στην διεύθυνση: Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων, Δ/νση, Στοά Βαρδινογιάννη 4ος όροφος, Χανιά Τ.Κ. 731 34, υπόψη Γραμματείας, τηλ. Επικοινωνίας: 28210 44418 & 94487, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) την εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ ( http://diavgeia.gov.gr   ) και του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ (http://www.yppo.gr ) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας στα Χανιά(ημερομηνίες αιτήσεων 12-3-2015 έως και 18-3-2015).
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Ο Ειδικός Λογαριασμός του Πανεπιστημίου Κρήτης (ΕΛΠΚ) στα πλαίσια υλοποίησης του
προγράμματος με ΚΑ 3418 και τίτλο «ΥΕ4:''Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας"», της Πράξης
Ολοκληρωμένες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης-Ήρων, με κωδικό ΟΠΣ
304118, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και Εθνικούς Πόρους, ενδιαφέρεται να συνάψει την παρακάτω σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου:
Αντικείμενο έργου: Υποέργο 4 «Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας» της πράξης
«Ολοκληρωμένες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης - Ήρων»
Υποβολή και προθεσμία προτάσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι (μόνο φυσικά πρόσωπα) καλούνται να υποβάλουν την πρότασή τους στα γραφεία της Γραμματείας του Ειδικού Λογαριασμού στη διεύθυνση Πανεπιστήμιο Κρήτης, Ειδικός Λογαριασμός, Πανεπιστημιούπολη Βουτών, Κτίριο Διοίκησης, Τ.Κ. 700 13, Ηράκλειο Κρήτης, υπόψη κ. Θωμάκης Ζαφείρης, τηλ. 2810393166 μέχρι και τις 26-03-2015 (ώρα 14:00), είτε σε σφραγισμένο φάκελο, στον οποίο θα αναγράφονται ευκρινώς τα εξής:
• Πρόταση για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αρ. πρωτ.2238/11-03-2015
• Τα στοιχεία του ενδιαφερόμενου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας).
Είτε οι ενδιαφερόμενοι (μόνο φυσικά πρόσωπα) μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση thomakis@uoc.gr  μέχρι και τις 26-03-2015 (ώρα 14:00).
Στοιχεία επικοινωνίας για την διαδικασία υποβολής προτάσεων και ενστάσεων: Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης του ΕΛΠΚ, κ. Θωμάκης Ζαφείρης, τηλ. 2810393166, email: thomakis@uoc.gr
Στοιχεία επικοινωνίας σχετικά με το αντικείμενο και τους όρους της πρόσκλησης: κ. Βέργης Εμμανουήλ Τηλέφωνο: 2810-393319
Η παρούσα πρόσκληση θα αναρτηθεί στους διαδικτυακούς τόπους:
Παραθέτουμε τους διαδικτυακούς τόπους. Π.χ.:
και διέπεται από τους κανόνες του Οδηγού Χρηματοδότησης και Διαχείρισης του ΕΛΠΚ: http://www.elke.uoc.gr/management/guide.aspx
και του Οδηγού Σύναψης Μισθώσεων Έργου του ΕΛΠΚ:
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δώδεκα (12) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας, που εδρεύει στη Βέροια του Νομού Ημαθίας.
ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων 7
ΔΕ Νυχτοφυλάκων 3
ΥΕ Καθαριστών/στριών 2
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας, Αντωνίου Καμάρα 3, Τ.Κ. 59 100 Βέροια, υπόψη κ. Νικολάου Παγιούλα (τηλ. επικοινωνίας: 23310 29737).  
Προθεσμία αιτήσεων συμμετοχής: Από 11-3-2015 έως και 23-3-2015
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαεπτά (17) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας, που εδρεύει στην Πρέβεζα.
Δ.Ε Ημερήσιων Φυλάκων 8
Δ.Ε Ημερήσιων Φυλάκων 5
Δ.Ε Νυχτοφυλάκων 1
ΥΕ Καθαριστών/στριών 2
ΥΕ Καθαριστών/στριών 1
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας, Εθνικής Αντιστάσεως 108-110, ΤΚ 48100 Πρέβεζα, τηλ. επικοινωνίας 26820-89890 (πληροφορίες και παραλαβή αιτήσεων: κα Ζωή Χρήστου).
Προθεσμία αιτήσεων συμμετοχής: Από 16-3-2015 έως και 26-3-2015.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Θάσου (Δ.Ε.Υ.Α.Θ.) Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ε Ι
Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης
διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών, κατά αριθμό ατόμων και ειδικότητα:
Βοηθός-Εργάτης Γενικών Καθηκόντων Υ.Ε. 5
Υποβολή και προθεσμία αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Θ., είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, με την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε μέσω Ταχυδρομείου, μέχρι και την Παρασκευή 20 Μαρτίου και ώρα
14:00 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Οι αιτήσεις μέσω Ταχυδρομείου να έχουν παραληφθεί μέχρι την αναφερόμενη ημερομηνία και ώρα και όχι να έχουν απλώς σφραγίδα ταχυδρομείου έως την ημερομηνία αυτή.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Ο ΕΛΚΕ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο υλοποίησης του υποέργου «Ανάδειξη και ενεργοποίηση του ρόλου των κέντρων υγείας στις τοπικές κοινωνίες», της πράξης ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Συντ. Καθηγητή Επαμεινώνδα Πανά, που υλοποιείται μέσω της Ειδικής Υπηρεσίας Τομέα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ως
ενδιάμεσου φορέα διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους, προτίθεται να απασχολήσει με σύμβαση έργου ιδιωτικού δικαίου για διάστημα έως 6 μηνών, άμεσης έναρξης (με δυνατότητα ανανέωσης έως τη λήξη του εν λόγω έργου) ένα (1) φυσικό πρόσωπο.
Υποβολή και προθεσμία προτάσεων συμμετοχής: Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών όπως και ερωτήσεων από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται στο Πρωτόκολλο του ΕΛΚΕ/ΟΠΑ, έως τις 27 Μαρτίου 2015 και ώρα 17.00, είτε στη διεύθυνση Κεφαλληνίας 46, 1ος όροφος, 11251, Αθήνα, είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση panas@aueb.gr .
Εμπρόθεσμες θεωρούνται οι προτάσεις που θα παραλειφθούν μέχρι την παραπάνω οριζόμενη ημερομηνία και ώρα. Αντικατάσταση της πρότασης ή διόρθωση αυτής ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των προτάσεων.   
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Την πρόσληψη του παρακάτω προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για τις ανάγκες του έργου «Ολοκλήρωση Aποκατάστασης και Aνάδειξης Mνημείων Αρχαίας Μεσσήνης» για χρονικό διάστημα έως 31/10/2015 από την ημερομηνία πρόσληψής του με δυνατότητα περαιτέρω παράτασης, ως εξής:
ΔΕ Τεχνικός Συντήρησης Αρχαιοτήτων, Ζωγραφικής και Έργων Τέχνης Μία (1)
Υποβολή και προθεσμία αιτήσεων συμμετοχής: Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν περιέλθει στο πρωτόκολλο της Υπηρεσίας έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στο γραφείο του έργου στον
αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Μεσσήνης στην διεύθυνση: Αρχαία Μεσσήνη Μεσσηνίας, Τ.Κ. 24002 υπ’ όψιν κ.κ. Κλ. Σιδηρόπουλου, Δημ. Μπαλόπουλου (τηλ. επικοινωνίας: 27240 51046) από 10.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ., εντός προθεσμίας ένδεκα (11) ημερολογιακών ημερών που αρχίζει από 13/03/2015 έως 23/03/2015.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

Ανακοινώνει Την πρόσληψη του παρακάτω προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για τις ανάγκες του έργου «Ολοκλήρωση Aποκατάστασης και Aνάδειξης Mνημείων Αρχαίας Μεσσήνης» για χρονικό διάστημα έως 31/10/2015 από την ημερομηνία πρόσληψής του με δυνατότητα περαιτέρω παράτασης, ως εξής:
ΥΕ Ειδικευμένοι Εργάτες Ένδεκα (11)
Υποβολή και προθεσμία αιτήσεων συμμετοχής: Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν περιέλθει στο πρωτόκολλο της Υπηρεσίας έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στο γραφείο του έργου στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Μεσσήνης στην διεύθυνση: Αρχαία Μεσσήνη Μεσσηνίας, Τ.Κ. 24002 υπ’ όψιν κ.κ. Κλ. Σιδηρόπουλου, Δημ. Μπαλόπουλου (τηλ. επικοινωνίας: 27240 51046) από 10.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ., εντός προθεσμίας ένδεκα (11) ημερολογιακών ημερών που αρχίζει από 13/03/2015 έως 23/03/2015.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Προσκαλούμε όσους ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως υδρονομείς, με τους όρους που αναφέρονται παρακάτω, να καταθέσουν τις αιτήσεις τους από την: 13η/03/2015 (Παρασκευή) έως την: 20η/03/2015 (Παρασκευή) στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου μας, Γραφείο Ανθρωπίνου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας, στο Δημοτικό Κατάστημα που εδρεύει επί της οδού: Πλατεία Μουσών -1, στο Δομοκό, αρμόδιος υπάλληλος κος. Παπαχρήστος Γεώργιος (τηλ.2232 3 50208).
Πληροφορίες παρέχονται από το Δήμο Δομοκού - Γραφείο Ανθρωπίνου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας τις εργάσιμες ημέρες και ώρες Διεύθυνση Πλατεία Μουσών 1 Τηλέφωνο 2232 3 50208 ( FAX: 2232 3 50234).
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου, που εδρεύει στο Αργοστόλι του Ν. Κεφαλονιάς, ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης έως και τις 31-10-2015, συνολικά πέντε (5) ατόμων, για την υλοποίηση του υποέργου 1 «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ» της πράξης «Προστασία και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας Εθνικού Δρυμού Αίνου», που έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλοντος και Αειφόρος Ανάπτυξη» (Άξονας 9 – Προστασία Φυσικού Περιβάλλοντος και Βιοποικιλότητας) του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ), 2007-2013 που υλοποιείται και συγκεκριμένα ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:
1ΤΕ Δασοπόνος
3ΔΕ Ειδικοί Δασικής Προστασίας
1ΔΕ Επιμελητής – Ξεναγός Εθνικών Δρυμών και Χώρων Αναψυχής.
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου, Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Κουτάβου, ΤΘ 222, Τ.Κ. 28100, Αργοστόλι Κεφαλονιάς, υπόψιν κ. Γεωργίας Λυσίτσα (Τηλ. επικοινωνίας: 26710 29258).
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 12-03-2015 έως και 23-3-2015.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

 O Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου της Αθήνας, που εδρεύει στο Βοτανικό, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο: «ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΓΠΑ» που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους και με Επιστημον. Υπεύθ. τον κ. Αθανάσιο Χούντα (Ομότιμος Καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ)), ανακοινώνει την πρόσληψη ενός (1) ατόμου, επτάμηνης διάρκειας (με δυνατότητα ανανέωσης έως τη λήξη της εν λόγω Πράξης), για την πλήρωση μίας (1) θέσης Εξωτερικού Συνεργάτη μερικής απασχόλησης, αρμόδιο για θέματα Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας.
Υποβολή προτάσεων συμμετοχής: Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται στον ΕΛΚΕ του Γ.Π.Α, 3ος όροφος, Κτιρίου Εντομολογίας του ΓΠΑ, Ιερά Οδός 75, Τ.Κ.118 55, Βοτανικός, Αθήνα (από Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός Πέμπτης και ώρες 12:00μ.μ. – 14:00μ.μ.) ή ταχυδρομικά.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στην κα Ι. Σκαλτσά, Υπεύθυνη Λειτουργίας Γραφείου Διασύνδεσης (τηλ. 210 5294818, e-mail: career@aua.gr ) και στην κα Ό. Δεφίγγου, ΕΛΚΕ ΓΠΑ (τηλ. 210 5294926, e-mail: olga.defingou@aua.gr ).
  
Προθεσμία υποβολής προτάσεων: έως και 24-3-2015 (ώρα 14.00μ.μ.).
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

Το Μουσείο Ακρόπολης, που εδρεύει στην Αθήνα, ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών του, οκτάμηνης διάρκειας, συνολικά πενήντα δύο (52) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:
52 ΔΕ Προσωπικό Ασφαλείας
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υπογράψουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Μουσείο Ακρόπολης, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Τ.Κ. 117 42, Αθήνα, υπ' όψιν κ. Δήμητρας Λεμπέση (τηλ. επικοινωνίας: 210 - 9000900, εσωτ. 419).
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 11-03-2015 έως και 19-3-2015.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Το Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΛΕΜΙΓΚ», που εδρεύει στη Βάρη Αττικής, ανακοινώνει την πρόσληψη ενός (1) ατόμου, για μία (1) θέση ενός προδιδακτορικού ερευνητή για την υλοποίηση ερευνητικού προγράμματος, στα πλαίσια της Πράξης: «ΘΑΛΗΣ – Ε.ΚΕ.Β.Ε. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΛΕΜΙΓΚ» - Ανάπτυξη τεχνολογιών γονιδιωματικής και γενετικής ανάλυσης με το μεταθετό στοιχείο Minos και εφαρμογές τους σε οργανισμούς-μοντέλα (ΜΙΝΩΣ)» του ΕΠΕΔΒΜ με κωδικό MIS 376898 (Επιστημονικός Υπεύθυνος: Χαράλαμπος Σαββάκης).
Η περίοδος του ανατιθέμενου έργου ορίζεται σε έξι μήνες (λήξη του ερευνητικού έργου: 30/09/2015). Η εργασία θα υλοποιηθεί στους χώρους του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας στο Ηράκλειο Κρήτης, καθημερινά 09:00π.μ.-17:00μ.μ., υπό την εποπτεία του κ. Νεκτάριου Ταβερναράκη.Το αντικείμενο εργασιών αναφέρεται στη λεπτομερή ανάλυση μετασχηματισμένων σειρών για την ανίχνευση γεγονότων μετάθεσης και ένθεσης του Minos στο γονιδίωμα του C. Elegans (στα πλαίσια της Δράσης 3).
Υποβολή προτάσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να υποβάλουν το ενδιαφέρον τους με συνημμένα το βιογραφικό σημείωμα και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που υποστηρίζουν την πρότασή τους και πιστοποιούν τα προσόντα τους. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2810 391064 με την κα Αγγελική Πασπαράκη (e-mail:lab@elegans.gr.).Η επιλογή θα γίνει από τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από τους κυρίους Χαράλαμπο Σαββάκη, Ευθύμιο Σκουλάκη και Νεκτάριο Ταβερναράκη.       

Συμπλήρωσε το newsletter της Carrefour και κέρδισε δωροεπιταγή 200€              
Προθεσμία υποβολής προτάσεων: έως και 20-3-2015.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου, που εδρεύει στο Ν. Κεφαλονιάς, ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως εννιάμηνης διάρκειας και όχι πέραν της 31-12-2015, ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση του υποέργου 1 «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ» της πράξης «Προστασία και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας Εθνικού Δρυμού Αίνου», που έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλοντος και Αειφόρος Ανάπτυξη» (Άξονας 9 – Προστασία Φυσικού Περιβάλλοντος και Βιοποικιλότητας) του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ), 2007-2013 και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:
1ΤΕ Τεχνολόγων Γεωπόνων
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου, Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Κουτάβου, ΤΘ 222, Τ.Κ. 28100, Αργοστόλι Κεφαλονιάς, υπόψιν κ. Γεωργίας Λυσίτσα (Τηλ. επικοινωνίας: 26710 29258).
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 23-3-2015.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Το Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Πολιτιστικών, Αθλητικών, Κοινωνικών Δράσεων Δ. Αλοννήσου, που εδρεύει στην Αλόννησο του Δ. Αλονήσσου, ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, οκτάμηνης διάρκειας, ενός (1) ατόμου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:
1ΤΕ Νοσηλευτής ή ΔΕ Βοηθός Νοσηλευτή.
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Οργανισμός Πολιτιστικών, Αθλητικών, Κοινωνικών Δράσεων Αλοννήσου, Τ.Κ.37005, Αλόννησος Μαγνησίας, υπόψη κας Ντινιακού Σμάρως (τηλ. επικοινωνίας: 24243 50212).
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 12-03-2015 έως και 23-03-2015
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης του Δ. Μινώα Πεδιάδας, που εδρεύει στο Αρκαλοχώρι του Ν. Ηρακλείου Κρήτης, ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, οκτάμηνης διάρκειας, για την κάλυψη εποχικών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών της, συνολικά δύο (2) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:
1ΔΕ Τεχνίτης Υδραυλικός
1ΔΕ Τεχνίτης Οικοδόμος
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Μινώα Πεδιάδας, Ν. Πλαστήρα 1, Τ.Κ.700 06, Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης, υπ’ όψιν κ. Κοζυράκη Αντώνη (τηλ. επικοινωνίας: 28910 29140).
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 11-03-2015 έως και 20-03-2015
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Η Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος με τίτλο «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΕΩΝ ΠΡΩΤΕΪΝΙΚΩΝ ΚΙΝΑΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΕΟΠΛΑΣΙΩΝ» (Επιστημονικά Υπεύθυνη: Αναπλ. Καθηγήτρια Βασιλική Θεοδώρου) του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλία Στερεά Ελλάδα Ήπειρος 2007 - 2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), προσκαλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλλουν πρόταση για την σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, τρίμηνης διάρκειας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7, παρ. 4Α της ΚΥΑ 679/96, όπως κυρώθηκε με το Νόμο 3794/2009 και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 του Νόμου 4076/10-8-2012 για το παρακάτω έργο:
«Η σύνθεση και ταυτοποίηση αναλόγων/παραγώγων της φαινυλαμινοπυριμιδίνης»
Υποβολή προτάσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να υποβάλουν ειδικό έντυπο υποβολής πρότασης (βρίσκεται στην ιστοσελίδα: http://www.rc.uoi.gr: «ΝΕΑ – Ανακοινώσεις» «Προσκλήσεις Ερευνητών» ταχ. δ/νση: Πανεπιστημιούπολη, Τ.Κ. 451 10, Ιωάννινα, τηλ. 26510 07134, fax: 26510 07040, e-mail: rescomm@uoi.gr  στην Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Το ειδικό έντυπο υποβολής πρότασης θα πρέπει να συνοδεύεται από την πρόταση του ενδιαφερόμενου (κείμενο στο οποίο τεκμηριώνει τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι είναι κατάλληλος να υλοποιήσει το ανατιθέμενο έργο της Πρόσκλησης), βιογραφικό σημείωμα και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πιστοποιούν τα παραπάνω προσόντα. Τα ανωτέρω στοιχεία, πρέπει να κατατεθούν στην Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, 1ος όροφος του Κτηρίου του Διοικητηρίου των Β΄ Φοιτητικών Κατοικιών, Τ.Κ. 451 10, Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2651008591.
Προθεσμία υποβολής προτάσεων: έως και 24-03-2015
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Το Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) – Γρηγόρης Γρηγορίου», που εδρεύει στην Ηλιούπολη, επί της οδού Σοφ. Βενιζέλου 114, ανακοινώνει την πρόσληψη ενός (1) ατόμου για την πλήρωση της θέσης Καλλιτεχνικού Διευθυντή με σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου για την κάλυψη αναγκών του, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Δημοτικού Ωδείου Ηλιούπολης» συνολικής διάρκειας έως ένα (1) έτος και συγκεκριμένα ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:
1ΤΕ Μουσικής-Καλλιτεχνικός Διευθυντής
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση, και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης Αρχιεπισκόπου Δαμασκηνού και Μεσσηνίας, Τ.Κ. 163 42, Ηλιούπολη, απευθύνοντάς, υπόψη κας Ψυρροπούλου Eλένης (τηλ. επικοινωνίας: 210 9944001,210 9922899 και 210 9940699).
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 11-03-2015 έως και 20-03-2015.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας, που εδρεύει στο Κάστρο Λαμίας του Ν. Φθιώτιδας, ανακοινώνει την πρόσληψη δύο (2) ατόμων, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και για έξι (6) μήνες, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης, εφόσον το υποέργο συνεχισθεί και ανάλογα με τις ανάγκες του και τις υπάρχουσες πιστώσεις και εγκρίσεις και όχι πέραν της 31.12.2015, για την εκτέλεση του 4ου υποέργου: «Αρχαιολογικές έρευνες αρμοδιότητας Κλασικών Αρχαιοτήτων», στο πλαίσιο της Πράξης: Ολοκλήρωση της κατασκευής του τμήματος: ΣΚΑΡΦΕΙΑ – ΛΑΜΙΑ – ΡΑΧΕΣ του ΠΑΘΕ, υποτμήματα: Ν. ΚΟΙΤΗ ΣΠΕΡΧΕΙΟΥ – Α/Κ ΡΟΔΙΤΣΑΣ και Α/Κ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ – Α/Κ ΡΑΧΩΝ», με κωδικό MIS 291887, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ενίσχυση της Προσπελασιμότητας» απολογιστικά και με αυτεπιστασία από την Εφορεία Φθιώτιδος & Ευρυτανίας του ΥΠΠΟΑ και συγκεκριμένα ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:
2ΔΕ Τεχνικοί Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης με εξειδίκευση στη συντήρηση κεραμικών αντικειμένων (Πεδίο εκτέλεσης εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Ολοκλήρωση ΠΑΘΕ» στο Νομό Φθιώτιδας ή έδρα της Εφορείας, ανάλογα με τις ανάγκες του έργου).
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην
Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της Υπηρεσίας κατά τις ώρες 09:00 – 13:00 στη διεύθυνση: Κάστρο Λαμίας, Τ.Κ. 351 00, Λαμία, υπόψη κ. Σταμοκώστα Αναστασίας (τηλ. επικοινωνίας: 22310-29992 ή 22310-47628).
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 11-03-2015 έως και 17-03-2015.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Η Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ανακοινώνει την
προκήρυξη πλήρωσης τριάντα μια (31) θέσεων Εθνικών Εμπειρογνωμόνων στην
Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με απόσπαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 7 του ν.
3320/2005, και της απόφασης C(2008)6866/12-11-2008 της Επιτροπής1, με προθεσμία
υποβολής των αιτήσεων τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2015.
Οι ενδιαφερόμενοι, οφείλουν να υποβάλουν την αίτησή τους αποκλειστικά μέσω των
Μονίμων Αντιπροσωπειών των κρατών-μελών, βάσει του ειδικού εντύπου (European CV),
αφού το μετατρέψουν κατά προτίμηση σε αρχείο word ή pdf, και το οποίο μπορούν να
βρουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
στην αγγλική, γαλλική ή γερμανική γλώσσα.
Ειδικότερα για τις θέσεις με λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων την 25η
Μαρτίου 2015, οι σχετικές αιτήσεις πρέπει να αποσταλούν στη ΜΕΑ Ε.Ε. το αργότερο
μέχρι τις 20 Μαρτίου 2015, ενώ για τις θέσεις με λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων
την 25η Απριλίου 2015, οι σχετικές αιτήσεις πρέπει να αποσταλούν στη ΜΕΑ Ε.Ε. το
αργότερο μέχρι τις 20 Απριλίου 2015.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Η Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ανακοινώνει την
προκήρυξη πλήρωσης δεκαπέντε (15) θέσεων Εθνικών Εμπειρογνωμόνων στην
Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με απόσπαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 7 του ν.
3320/2005, και της απόφασης C(2008)6866/12-11-2008 της Επιτροπής1, με προθεσμία
υποβολής των αιτήσεων τον Μάρτιο του 2015.
Οι ενδιαφερόμενοι, οφείλουν να υποβάλουν την αίτησή τους αποκλειστικά μέσω
των Μονίμων Αντιπροσωπειών των κρατών-μελών, βάσει του ειδικού εντύπου (European
CV), αφού το μετατρέψουν κατά προτίμηση σε αρχείο word ή pdf, και το οποίο
μπορούν να βρουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
στην αγγλική, γαλλική ή γερμανική γλώσσα.
Συνεπώς, οι σχετικές αιτήσεις πρέπει να αποσταλούν στη ΜΕΑ Ε.Ε. το αργότερο
μέχρι τις 20 Μαρτίου 2015.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Σας  ενημερώνουμε για την έκδοση της με αριθ. πρωτ.: 4928/20.02.2015  Πρόσκλησης  του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας   αναφορικά  με  το  αντικείμενο  του  θέματος,  με Αριθμό Διαδικτυακής Ανάρτησης (ΑΔΑ): 6ΞΦ646Ψ842-ΕΩΗ.  

Περισσότερα θέματα από την αγορά εργασίας εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)