Τροχαίο-σοκ με διεθνείς Έλληνες ποδοσφαιριστές μετά τον αγώνα με την Ουγγαρία! Νεκρός ο οδηγός, καλά στην υγεία τους οι διεθνείς!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
To πρωί της Δευτέρας (30/3) η ατυχία χτύπησε την πόρτα της Εθνικής, καθώς το ταξί που μετέφερε τους Γιάννη Φετφατζίδη, Βαγγέλη Μόρα και Παναγιώτη Ταχτσίδη συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ένας οδηγός και να τραυματιστούν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές.
Η επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει πως οι τρεις Έλληνες είναι καλά στην υγεία τους και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Φετφατζίδη να έχει μπει στην εντατική δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Το περιβάλλον του άσου της Κιέβο Βερόνα με σκοπό να μάθει περισσότερα με την κατάσταση της υγείας του.
Ευτυχώς ο Φετφατζίδης είναι καλά. 'Όπως είναι λογικό έχει υποστεί σοκ, ενώ του έχουν τοποθετηθεί ράμματα στο μέτωπο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αν όλα πάνε καλά με τις εξετάσεις του και οι γιατροί δεν επιμείνουν να παραμείνει μία ακόμα μέρα στο νοσοκομείο, τότε θα αναχωρήσει για την Ιταλία το απόγευμα της Δευτέρας.
Όσον αφορά το δυστύχημα, το ταξί που μετέφερε τους παίκτες από το ξενοδοχείο προς το αεροδρόμιο πέρασε από έναν δρόμο που δεν είχε διαχωριστικό στη μέση, με αποτέλεσμα το διερχόμενο όχημα να πέσει πάνω στο ταξί που μετέφερε τους παίκτες.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται από την Ουγγαρία ο οδηγός είτε έχασε τις αισθήσεις του, είτε τον πήρε ο ύπνος πάνω στο τιμόνι.
Οι πρεσβείες των δυο χωρών βρίσκονται σε επικοινωνία και συνεργασία μαζί με τις Αρχές της περιοχής.
Πρέπει να τονίσουμε πάντως πως υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα, οπότε καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί στο πως μεταφέρουμε τις πληροφορίες.
Περισσότερες ειδήσεις εδώ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)