Φτιάξτε μόνοι σας λακ μαλλιών χωρίς χημικά!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Για να δώσεις, την τελευταία πινελιά στο καλοφτιαγμένο, νέο σου, χτένισμα, σίγουρα χρειάζεται να βάλεις λακ στο τελείωμα, για να διατηρήσεις το αποτέλεσμα! Ανοίγεις το ντουλάπι και βλέπεις ότι το μπουκάλι τελείωσε! Η ώρα πέρασε, τα μαγαζιά έχουν κλείσει οπότε λακ δεν πρόκειται να βρεις πουθενά…Παίζει πάντα και το σενάριο να μην θέλεις να πας να αγοράσεις λακ ή να είσαι και τελείως εναντίον όλων αυτών των χημικών! Το μαλλί όμως χρειάζεται βοήθεια για να μείνει όπως το έφτιαξες. Τι θα κάνεις; Εμείς θα σου πούμε!
Ή βγαίνεις έτσι, χωρίς να βάλεις κάτι στα μαλλιά σου και στο πρώτο τέταρτο θα δείχνουν σαν να μην τα χτένισες ποτέ, ή φτιάχνεις τη δική σου φυσική λακ,  στο σπίτι!

Τι θα χρειαστείς;

  • 2 κουταλιές της σούπας, ζάχαρη
  • 2 φλιτζάνια νερό
  • ½ ποτήρι χυμό λεμονιού

Πώς θα το φτιάξεις:

Είναι από τις πιο απλές συνταγές, που σου έχουμε προτείνει, απλά βάζουμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα και τα βράζουμε για λίγη ώρα.
Βάζουμε το μείγμα που φτιάξαμε, σ ένα μπουκάλι- σπρέι το αφήνουμε 30 λεπτά στο ψυγείο, ‘ή δέκα λεπτά στην κατάψυξη για πιο γρήγορα και έτοιμη!
Δεν χρειάζεται να φτιάξεις, αυτή τη λακ, μόνο σαν λύση ανάγκης, μπορείς να τη χρησιμοποιείς πάντα γιατί είναι οικονομική και υποαλλεργική!
Περισσότερες κατασκευές εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)