Ψυχολογικό τεστ μίας ερώτησης που αποκαλύπτει ποιος είναι ο τύπος της προσωπικότητάς σου

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
<p><strong>Ποιά απ' όλες τις φράσεις πιστεύεις πως ταιριάζει καλύτερα στον χαρακτήρα σου; Ποιά σε αντιπροσωπεύει; Διάλεξε μόνο μια.</strong></p>  <p>1. Προσπαθείς να είσαι πάντα σωστή σε όλα και τ

Ποια απ' όλες τις φράσεις πιστεύεις πως ταιριάζει καλύτερα στον χαρακτήρα σου; Ποια σε αντιπροσωπεύει; Διάλεξε μόνο μια.
1. Προσπαθείς να είσαι πάντα σωστή σε όλα και τα καταφέρνεις. 
2. Βοηθάς συνέχεια τους άλλους είτε στο ζητήσουν είτε όχι 
3. Η επιτυχία είναι σημαντική για εσένα. Θέλεις να πετύχεις και θα το κάνεις 
4. Θα ήθελες ν' αλλάξεις τον κόσμο με τις ιδέες σου. 
5. Θέλεις να καταλαβαίνεις τα πάντα (λειτουργίες κι ανθρώπους).
6. Πρέπει να είσαι δυνατή κι αυτό κάνεις. 

Απαντήσεις - Ερμηνεία:

<p><strong>1. Ανήκεις στον τύπο των.... "αναμορφοτών". </strong></p>  <p>Πιστεύεις στους τύπους, στο σωστό και το λάθος και πάντα προσπαθείς αν είσαι τύπος και υπογραμμή. Το κακό είναι πως α

1. Ανήκεις στον τύπο των.... "αναμορφοτών".
Πιστεύεις στους τύπους, στο σωστό και το λάθος και πάντα προσπαθείς αν είσαι τύπος και υπογραμμή. Το κακό είναι πως αρκετές φορές βρίσκεσαι εγκλωβισμένη στα "πρέπει" και δε νιώθεις τη χαρά του αυθορμητισμού. 
2. Θα σε χαρακτηρίζαμε ως "βοηθό" 
Bάζεις πάντα τα θέλω σου σε δεύτερη μοίρα κι αυτό για να ικανοποιήσεις τους αγαπημένους σου, οικογένεια, φίλους, σύντροφο κτλ.  Είναι καλό να προσφέρεις αλλά μη ξεχνάς και τον εαυτό σου. 
3. Η επιτυχία είναι το παν για έναν "υποκινητή"
 Κάνει το παν για να πετύχει τους στόχους του τόσο στα επαγγελματικά, τα ερωτικά και γενικότερα στη ζωή. Προσοχή μόνο γιατί παν μέτρον άριστο. 
4. Ο ρομαντισμός δεν είναι λουλουδάκια κι αγαπησιάρικη διάθεση
Πρόκειται για μια βαθιά πίστη πως μπορεί κάποιος να φέρει την αλλαγή. Ο ιδεαλισμός και το πάθος να υπηρετούν ένα σκοπό διακρίνει τ΄άτομα αυτά που ωστόσο έχουν τσακωθεί με τον ρεαλισμό. 
5. Αν επέλεξες τη φράση αυτή ανήκεις στη κατηγορία των στοχαστών.
Υπεραναλύεις τα πάντα, από μηχανικές λειτουργίες μέχρι συμπεριφορές ατόμων και θέλεις να είσαι σε θέση να γνωρίζεις τα πάντα. Προσοχή μόνο γιατί πολλές φορές δεν είναι όλα όπως φαίνονται... 
6. Δε θα μπορούσε να είναι άλλος ο τύπος της προσωπικότητάς σου από αυτή του "αρχηγού".
Δύσκολα θα δεχτείς οδηγίες και κατευθυντήριες και δε θα ζητήσεις βοήθεια από κανένα, ωστόσο, μερικές φορές αυτή χρειάζεται.
Περισσότερα ψυχολογικά τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)