Τι θα κάνατε αν βρίσκατε ένα μωρό στα σκουπίδια; Ένα συγκινητικό βίντεο που θα σας κάνει να δακρύσετε!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Εσείς τι θα κάνατε αν βρίσκατε ένα παιδί στα σκουπίδια;(βίντεο)

Μπορεί να πρόκειται για μια τηλεοπτική διαφήμιση, αλλά έχει γίνει όμως viral και έχει μπει στις καρδιές όλων. Αλήθεια εσείς τι θα κάνατε αν μια μέρα γυρνούσατε από το σχολείο και βρίσκατε ένα μωρό μέσα σε μια βαλίτσα, πεταμένο στα σκουπίδια;
Σε αυτό το δίλημμα βρέθηκε και το κορίτσι που πρωταγωνιστεί στο παρακάτω βίντεο. Αντί όμως να πάει στην αστυνομία ή να το βάλει στα πόδια, προτίμησε να το πάρει και να το μεγαλώσει μόνη της, παρά το νεαρό της ηλικίας της. Ακόμη και αυτό όμως της δημιούργησε πρόβλημα. Χωρίς όμως ποτέ να αποκαλύψει την αλήθεια, το μεγάλωσε σα να ήταν δικό της παιδί και προτίμησε να μιλάνε άσχημα για αυτή παρά για το μικρό κορίτσι.
Σε ορισμένες χώρες, όπως η Μαλαισία, η εγκατάλειψη των παιδιών έχει αυξηθεί δραματικά παίρνοντας διαστάσεις επιδημίας. Από το 2005 έως το 2011, πάνω από 500 περιπτώσεις εγκατάλειψης παιδιού είχαν αναφερθεί μόνο στη Μαλαισία. Στατιστικά σαν αυτά δείχνουν ότι αυτό που διαδραματίζεται στο βίντεο που ακολουθεί δεν είναι έργο φαντασίας, αλλά συμβαίνει στη πραγματικότητα μιας και αυτά τα ανήμπορα βρέφη μένουν κάπου μόνα καθημερινά.
Δείτε το βίντεο που θα σας κάνει να δακρύσετε!



Περισσότερα βίντεο εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)