Πενήντα Αποχρώσεις της Αφραγκιάς: Ξεκαρδιστικό βίντεο που δείχνει πώς θα ήταν οι 50 αποχρώσεις του γκρι, αν ο πρωταγωνιστής ήταν άφραγκος!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Αποτέλεσμα εικόνας για Fifty Shades of Broke

Οι «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» σάρωσαν ως βιβλίο και κινηματογραφική ταινία, καθιστώντας mainstream, κατά κάποιον τρόπο, τις σαδομαζοχιστικές προτιμήσεις στο σεξ. Βεβαίως, έγιναν στόχος (τόσο το βιβλίο όσο και η ταινία) σκληρής κριτικής, καθώς είναι πάρα πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν ότι το σενάριο είναι υποτυπώδες, η ταινία δεν έχει ιδιαίτερο ερωτισμό, το γράψιμο είναι μέτριο, οι χαρακτήρες (επιεικώς) μονοδιάστατοι και ούτω καθεξής.

Ως εκ τούτου, το Fifty Shades of Grey έχει γίνει στόχος έντονης σάτιρας από πολλές πλευρές. Ομολογουμένως, μία από τις καλύτερες είναι το...Fifty Shades of Broke (σε ελεύθερη απόδοση, «Πενήντα Αποχρώσεις της Αφραγκιάς»), όπου οι συντελεστές δίνουν τη δική τους εκδοχή της ιστορίας, με μια μικρή διαφορά: ο μυστηριώδης δισεκατομμυριούχος με τα ιδιαίτερα σεξουαλικά γούστα μένει άφραγκος, οπότε η σχέση του με την πρωταγωνίστρια είναι...ελαφρώς διαφορετική.



Περισσότερα βίντεο εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)