12 διάσημοι που από ασχημόπαπα έγιναν κύκνοι

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
 

Πώς θα ένιωθες αν έβλεπες ξαφνικά μετά από 15-20 χρόνια, ότι εκείνο το σπασικλάκι που σου είχε ζητήσει να τα φτιάξετε στο λύκειο, έχει γίνει κούκλος και πετυχημένος;
Ηλίθια, παραδέξου το. Θα μου πεις, ''πού να το ήξερα τότε;'', και θα συμφωνήσω μαζί σου, γι' αυτό συγκεντρώσαμε τα αγόρια εκείνα που ναι μεν στο λύκειο ήταν άξια χυλόπιτας, αλλά σήμερα θα παρακαλούσες για ένα ραντεβού μαζί τους.
Ορισμένοι έγιναν διάσημοι στα μαύρα τους τα χάλια βλέπε Justin Timberlake, και τώρα η Britney το φυσάει και δεν κρυώνει, ενώ άλλους δεν τους θυμόμαστε καν στα μικράτα τους, ή δε μπορούμε απλά να το φανταστούμε πως έχουν υπάρξει έτσι (μπορώ να κλαίω από τα γέλια για μέρες, με τον George Clooney).
Μετά από τις ακόλουθες φωτογραφίες μπορείς να ξεθάψεις κι εσύ χωρίς καμια ντροπή τις φωτογραφίες από το σχολείο. Άλλωστε το παραμύθι του ασχημόπαπου, είναι από τα πιο αγαπημένα μας, πόσο μάλλον όταν βλέπεις και πόσο αληθινό μπορεί να είναι.

Zac Efron

Εντάξει δεν τον λες και άσχημο, αλλά ποιος περίμενε ότι αυτό το ''highschool freak'' με το αποτυχημένο ίσιωμα στο μαλλί καπελάκι, θα γινόταν ένας καλλονός; Διότι ο Zac εκτός απ' το ότι κουρεύτηκε και άφησε γένια που αναδεικνύουν τις γωνίες του προσώπου του, έμαθε και να ντύνεται. Σχεδόν fashion icon έγινε για την ακρίβεια.

Taylor Lautner

Σίγουρα όταν είδες το Twilight δεν ήταν η υπόθεση, ούτε το glitter του Edward που έκανε το μάτι σου ν' ανοίξει, λίγο πριν κοιμηθείς. Μάλλον είδες τον Taylor ημίγυμνο να φλερτάρει την Bella. Η ποντικοφατσούλα του δημοτικού πάντως δε μπορούσε να σε προϊδεάσει γι' αυτό το θέαμα. Σίγουρα όχι.

Eminem

Ο νταής ράπερ Eminem, δεν πρέπει να είχε πολλές επιτυχίες στο γυναικείο φύλο στο σχολείο του. Λίγο τ' αυτιά, λίγο το μαλλί, λίγο το βλέμμα (ακόμα δεν είχε υιοθετήσει το μισόκλειστο, το σκοτεινό που είναι η γοητεία του), δε θα ήταν ο γόης του λυκείου σίγουρα.

Robert Pattinson

Τα χαρακτηριστικά είναι ολόιδια σαφώς, αλλά το βλέπεις στο βλέμμα του ότι ο Robert μεγάλωσε, ωρίμασε. Λίγο που έπινε αίμα, λίγο το δημόσιο κέρατο, οι άντρες είναι οι εμπειρίες τους. Σίγουρα κάποια θα του είπε πόσο χάλια ήταν το μαλλί του τότε και αποφάσισε ν' αλλάξει στιλ. Σου πάει και η τρίχα στο πηγούνι Robert, κράτα την!

Matthew Lewis

Αφού η Emma Watson φρόντισε να μας δείξει πόσο σέξι έχει γίνει αυτό το αγόρι, δε θα μπορούσαμε να μην τον βάλουμε σε αυτή τη λίστα. Ο Νέβιλ αδυνάτισε, έφτιαξε τα δόντια, άφησε λίγο μουσάκι και να μην πω ότι μου φέρνει και λίγο σε Adam Levine εδώ και φανώ και υπερβολική.

Justin Timberlake

Νομίζω πρέπει να μπει στο Top5 των καλύτερων εξελίξεων ever. Ο Justin στα 90's ήταν το μέλος των N' Sync που πάντα κορόιδευα (όχι πως εγώ ήμουν καλύτερη) και απορούσα τι του έβρισκε η Brit. Σήμερα, έχει κάνει το απόλυτο ''in your face''. Τι να πούμε; Άλαλες τον χαζεύουμε.

Josh Peck

Ο Josh έγινε γνωστός από το κανάλι Nickelodeon, όπου και συμμετείχε με την εμφάνιση που έχει αριστερά, στο σίριαλ ''Drake & Josh''. 10 χρόνια μετά, ο χρόνος και - θέλω να πιστεύω - η προσωπική του θέληση, ήταν αρκετά για να πάρει σάρκα και οστά αυτό το θαύμα.

Joseph Gordon Levitt

Ήταν από μικρός γλυκούλης, αλλά δεν έπειθε ποτέ ότι θα γίνει ζεν πρεμιέ. Δεξιά βλέπουμε την πιο σύγχρονη εικόνα του. Με τον αριστερό πήγαινες για bowling, με τον δεξί, για φαγητό, ποτό, γάμο.

Jared Leto

Όταν έψαξα το παρελθόν του προσωπικά αγαπημένου μου Jared Leto, ήμουν σίγουρη πως δε θα ερχόμουν αντιμέτωπη με το ''ασχημόπαπο'' του τίτλου. Παρόλα αυτά, θεώρησα πως αυτές οι γελοιότατες φωτογραφίες του, δεν μπορούσαν να λείπουν.

George Clooney

Ενός λεπτού σιγή για τον George Clooney aka μινιατούρα Ζάχου Χατζηφωτίου.

David Beckham

Ξέρει να παίζει μπάλα ο David. Απλά κάποτε, το ποδόσφαιρο ήταν το μόνο που είχε στο μυαλό του.

Ashton Kutcher

Ήταν από μικρός ωραίος, τι να λέμε τώρα. Από τα λίγα αγόρια που τους πήγαινε το καπελάκι μαζί με τον Nick Carter. Αλλά δεν του το 'χες για Demi Moore, ούτε για Mila Kunis, έτσι;

Περισσότερες μεταμορφώσεις εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)