Χριστουγεννιάτικες ταινίες για παιδιά!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Τα σχολεία κλείνουν, ο ελεύθερος χρόνος των παιδιών πολλαπλασιάζεται και ένας διασκεδαστικός τρόπος για να γεμίσετε τα βράδια τους στο σπίτι είναι με τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες ταινίες, περισσότερο ή λιγότερο κλασικές, που σίγουρα θα τους μείνουν αξέχαστες!
Δείτε τις αγαπημένες μας και αναζητήστε τις στα video club:

Mickey's Christmas Carol (1983)

Πρόκειται για την κλασική χριστουγεννιάτικη ιστορία του Καρόλου Ντίκενς με πρωταγωνιστές τους ήρωες της Disney!

Το Πολικό Εξπρές (2004)

Ένα αγόρι, που δεν είναι σίγουρο για την ύπαρξη ή όχι του Αϊ-Βασίλη, επιβιβάζεται στο μαγικό Πολικό Εξπρές και ταξιδεύει την παραμονή των Χριστουγέννων μέχρι τη χώρα του ήρωα όλων των παιδιών. Πρόκειται για πιστή εικονογράφηση του παιδικού βιβλίου του Κρις Βαν Όλσμπεργκ.

Ρούντολφ το Ελαφάκι (2001)

Ενώ τα άλλα ελαφάκια τον πειράζουν για την κόκκινη μύτη του, ο Ρούντολφ γίνεται ήρωας και, κάποιο θυελλώδεις βράδυ Χριστουγέννων, βοηθά το Άη Βασίλη να μοιράσει τα δώρα των παιδιών σ΄ όλο τον κόσμο. Απολαύστε τη δημοφιλή ιστορία του νεαρού Ρούντολφ που μας μαθαίνει ότι δεν πειράζει να είσαι διαφορετικός!

Arthur Christmas: Ο γιος του Άη Βασίλη (2011)

Κάθε χρόνο, εκατομμύρια παιδιά στέλνουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Εκείνος, χρόνια τώρα, ανταποκρίνεται στο αίτημά τους, χωρίς να τον πάρει κανείς χαμπάρι. Η αποστολή δώρων σε όλα τα παιδιά του κόσμου που πιστεύουν σ' αυτόν, γίνεται μέσα από μία άριστα οργανωμένη (οικογενειακή) επιχείρηση, η οποία περιλαμβάνει τον ίδιο τον παχουλό Άγιο μαζί με τον πατέρα και προκάτοχό του, τη σύζυγο, τους δύο γιους (Arthur και Steve) και φυσικά ένα στρατό από πιστά στο καθήκον καλικατζαράκια. Μόνο που φέτος ένα λάθος απειλεί να στερήσει το δώρο από ένα κοριτσάκι. Κι εκεί που ο κυνικός Steve μοιάζει ασυγκίνητος, ο ρομαντικός αλλά υποτιμημένος Arthur βάζει τα δυνατά του να παραδώσει το δώρο πριν ξημερώσουν Χριστούγεννα!

Η Πεντάμορφη και το Τέρας 2: Τα μαγεμένα Χριστούγεννα (1997)

Η μαγευτική ατμόσφαιρα της βραβευμένης με Όσκαρ κλασικής ταινίας της Disney «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» συνεχίζεται με μια νέα, μουσική χριστουγεννιάτικη περιπέτεια που τώρα κυκλοφορεί σε νέα ειδική έκδοση! Είναι παραμονή Χριστουγέννων και η Μπελ σχεδιάζει να δώσει μια χαρούμενη εορταστική νότα στο κάστρο παρόλο που το Τέρας απεχθάνεται τις γιορτές. Έτσι λοιπόν, παρέα με τους υπόλοιπους φίλους της στο κάστρο, αρχίζουν τις ετοιμασίες για τη γιορτή. Όμως ο Φόρτε, το πνευστό όργανο της παρέας, που σιχαίνεται τις γιορτές συνωμοτεί εναντίον τους και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους χαλάσει τα σχέδια. Τελικά θα καταφέρει η Μπελ να οργανώσει τη γιορτή και να τους διδάξει όλους το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων;

Πήτερ Παν (2003)

Ένα χειμερινό βράδυ έξω από το παράθυρο μιας κλασσικής λονδρέζικης οικογένειας μια παρουσία παρακολουθεί την εξέλιξη της ιστορίας που διηγείται η Wendy Darling στους δύο μικρότερους αδερφούς της John και Michael για τις περιπέτειες του ατρόμητου Captain Hook και του πληρώματός του. Ο Peter Pan γοητευμένος από την αφηγηματική ικανότητα της μικρής την παρακολουθεί συνεπαρμένος αλλά δεν επιδιώκει να τη γνωρίσει περισσότερο, μέχρι τη στιγμή που θα εισβάλλει στο σπίτι της Wendy προσπαθώντας να πιάσει τη σκιά του που για άλλη μια φορά το έχει σκάσει και τον ταλαιπωρεί με τα κόλπα της. Μπορεί να μην πρόκειται για κατεξοχήν χριστουγεννιάτικη ταινία, πάντως ταιριάζει τέλεια με το μαγευτικό κλίμα των γιορτών!

Χριστούγεννα στη Μαδαγασκάρη (2009)

Ο Άγιος Βασίλης πέφτει με το έλκυθρο στο νησί και παθαίνει αμνησία. Αυτό βάζει τα Χριστούγεννα σε κίνδυνο. Οι Alex, Marty, Melman και Gloria παίρνουν τα ηνία παραδίδουν τα δώρα και σώζουν τις γιορτές, αλλά ελπίζουν επίσης να χρησιμοποιήσουν το έλκηθρο για να επιστρέψουν στο σπίτι τους, στην πόλη της Νέας Υόρκης! Μία ξεκαρδιστική ιστορία από τους αγαπημένους των παιδιών ήρωες της Μαδαγασκάρης!
Περισσότερα χριστουγεννιάτικα θέματα εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)