Χάπι κάνει τα αέριά μας να μυρίζουν σοκολάτα

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Perierga.gr - Χάπι κάνει τα αέριά μας να μυρίζουν σοκολάταΗ Γαλλία είναι φημισμένη για τα αρώματά της, τα κρασιά και τα τυριά της. Η τελευταία οσφρητική συμβολή της χώρας είναι ένα χάπι επανάσταση που κάνει τα αέριά μας να μυρίζουν σοκολάτα.
Η «γλυκιά» μυρωδιά του προϊόντος είναι μια δημιουργία του 65χρονου Κριστιάν Πουανσεβάλ που ισχυρίζεται ότι έχει αναπτύξει ένα χάπι που διευκολύνει τον οργανισμό μας από την δυσπεψία, αλλά και μετατρέπει το πεπτικό μας σύστημα σε αρωματικό χώρου.
Το νέο χάπι με γεύση σοκολάτα είναι μια νέα προσθήκη στο “οπλοστάσιο” του 65χρονου ο οποίος έχει δημιουργήσει τα χάπια που όταν αερίζεσαι μυρίζουν τριανταφυλλιά ή βιολέτες.
Η ιδέα για το χάπι ήρθε στον δαιμόνιο εφευρέτη το 2006 κατά τη διάρκεια ενός δείπνου με φίλους του: «Ήμουν στο τραπέζι με τους φίλους μου, και μετά από ένα πλούσιο γεύμα, οι πορδές μας ήταν τόσο δύσοσμες που σχεδόν πάθαμε ασφυξία. Εκεί ήταν που είπα μέσα μου πως κάτι πρέπει να γίνει».
Ο εφευρέτης ισχυρίζεται ότι το χάπι του δεν μειώνει μόνο τα εντερικά αέρια αλλά βοηθούν στο ξεφούσκωμα καθώς περιέχουν φυτικό άνθρακα, μάραθο, φύκια, μύρτιλλο και κακάο.
Όσοι θέλουν να αγοράσουν τα χάπια του μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την ιστοσελίδα pilulepet.com για 9,99 Ευρώ.
Περισσότερα περίεργα θέματα εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)