79 νέες θέσεις στο Δημόσιο με διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0

Εβδομήντα εννέα θέσεις μόνιμου προσωπικού περιλαμβάνει η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για βιβλιοθηκονόμους, αρχειονόμους και άλλες συναφείς ειδικότητες στην Εθνική Βιβλιοθήκη, γι α υπαλλήλους σε Μητροπόλεις καθώς και για γιατρούς στα καταστήματα κράτησης και σε στρατιωτικό νοσοκομείο. Μια δεύτερη προκήρυξη αφορά την πρόσληψη μηχανικών και διοικητικών στην εταιρεία ΔΕΗ Ανανεώσιμες.
Κλειστού τύπου” είναι οι άλλοι δύο τρέχοντες διαγωνισμοί, αφού υποβάλλουν αιτήσεις μόνο παλαιοί διοριστέοι για την κάλυψη θέσεων σε υπουργείο, Νομικά Πρόσωπα και στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Λέσβου.
Εβδομήντα εννέα μόνιμοι υπάλληλοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα προσληφθούν σε τρία υπουργεία με τη νέα προκήρυξη 4Κ/2014 του ΑΣΕΠ.
Πρόκειται για τα υπουργεία Παιδείας, Εθνικής Άμυνα και Δικαιοσύνης,η προκήρυξη των οποίων έχει ήδη αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για ΦΕΚ. Τις θέσεις θα καταλάβουν 65 πτυχιούχοι πανεπιστημίου, 13 πτυχιούχοι ΤΕΙ και ένα απόφοιτος λυκείου. Το νέο προσωπικό θα στελεχώσει του εξής φορείς:

  • Εθνική, Βιβλιοθήκη, 38 θέσεις,
  • Καταστήματα Κράτηση, 30 θέσεις
  • Νοσοκομείο Κρατουμένων Κορυδαλλού, πέντε θέσεις και
  • 424 ΓΣΝΕ, τρεις θέσεις.
Από μία θέση αντιστοιχή στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και το Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού.

Ειδικότητες
Οι θέσεις κατανέμονται σε 20 ειδικότητες τόσο διοικητικοί όσο και καλλιτεχνικού, ιατρικού και τεχνικού χαρακτήρα. Οι πολυπληθέστερες από αυτές είναι εξής τρεις:
  • ΠΕ Παθολογίας, 21 θέσεις,
  • ΠΕ Βιβλιοθηκονόμων, 14 θέσεις, και
  • ΠΕ Ψυχιατρικής, έντεκα θέσεις.
ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Από τις 38 προσλήψεις στην Εθνική Βιβλιοθήκη, 20 αφορούν Βιβλιοθηκονόμους ΠΕ, ενώ θα καλυφθούν επίσης τρεις Φιλοσοφικών Σχολών ΠΕ, τρεις ΤΕ Συντηρητών Έργων Τέχνης και Αρχαιοτήτων, δύο θέσεις ΠΕ πληροφορικής, δύο ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, δύο ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού, δύο ΠΕ Συντηρητών Έργων Τέχνης και Αρχαιοτήτων και από μια ΠΕ Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων, ΠΕ Αρχειονόμου και ΠΕ Ιστορικού.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ
Σε 18 καταστήματα Κράτηση της χώρας κατανέμονται οι 30 θέσεις ιατρικού προσωπικού που προβλέπει η προκήρυξη 4Κ/2014. Οι θέσεις αφορούν Παθολόγους και Ψυχιάτρους, αλλά και έναν Γυναικολόγο. Ειδικότερα, στα Καταστήματα Κράτησης Γυναικών Ελαιώνα Θηβών τις θέσεις θα καταλάβουν ένας Γυναικολόγος, ένας Παθολόγος και ένας Ψυχίατρος, ενώ ένας Ψυχίατρος και ένα Παθολόγος αντιστοιχούν στα Καταστήματα Κράτησης Πατρών, Γρεβενών, Λάρισας, Κορυδαλλού, Κεντρικής Μακεδονίας ΙΙΙ, Τρικάλων, Δομοκού, Μανδαρίνου και Κρήτης Ι.
Στο καταστήματα Κράτησης Θεσσαλονίκης κατανέμονται δύο θέσεις Παθολόγων και από μία στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα και στα Καταστήματα Ναυπλίου, Χαλκίδας, Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Νέων Βόλου και Άμφισσας.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Θα προσληφθούν πέντε μόνιμοι υπάλληλοι, εκ των οποίων ένας Ακτινολόγος, ένας καρδιολόγος, ένας Ορθοπεδικός και δύο Παθολόγοι, όλοι κατηγορίας ΠΕ.

ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Θα καλυφθεί μια θέση Ψυχιάτρου ΠΕ.

424 ΓΣΝΕ
Από τις τρεις θέσεις που θα καλυφθούν δύο αφορούν Ακτινολόγους ΠΕ και μια Ακτινολόγο ΤΕ

Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς
Θα προσληφθεί ένας Οδηγός ΔΕ.

Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης
Θα καλυφθεί μία θέση ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού.


Περισσότερα νέα από την αγορά εργασίας εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)