Ψυχολογικό τεστ: Διάλεξε ποια μάτια σου αρέσουν και μάθε τι λένε για σένα!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
1
Διαλέξτε τα μάτια που σας αρέσουν και μάθετε τι λένε για σας!
1. Ένας ανοιχτόκαρδος άνθρωπος στην παρέα μας!  Είσαι το είδος ατόμου που θα ήθελε ο καθένας στη ζωή του. Ο άνθρωπος που θα ρισκάρει ακόμα κι αν πληγωθεί. Δεν σου αρέσει να δείχνεις προς τα έξω τους φόβους ή τις ανασφάλειές σου και το κάνεις με ένα προστατευμένο τρόπο.  Πιστεύεις ότι τα προβλήματα πρέπει να τα αντιμετωπίζει ο καθένας μόνος του! Χαίρεσαι πολύ όταν  βοηθάς τους άλλους!
2. Υπολογίζεις πολύ την γνώμη των άλλων και θέλεις να κάνεις καλή εντύπωση! Να κάνεις το σωστό!  Πάντα προσπαθείς να δώσεις την ψυχή σου σε ό,τι κάνεις και θεωρείς ότι οι πράξεις σου επηρεάζουν τις ζωές των άλλων. Όταν κάτι σε ανησυχεί, δεν το μοιράζεσαι με άλλους, θα προσπαθήσεις να το κρατήσεις για τον εαυτό σου. Αυτό σε επιβαρύνει κάποιες φορές, όμως το έχεις επιλέξει.  Σε ενδιαφέρει να γίνεις ο καλύτερος άνθρωπος που μπορείς.
3.  Μήπως το παρελθόν σε καθορίζει ακόμα; Μήπως κοιτάς πολύ προς τα πίσω;  Θεωρείς ότι η ζωή σου κάνει αστεία κόλπα;  Αναζητάς τη γαλήνη, συχνά με λάθος τρόπους. Μπορεί να είσαι εσωστρεφής και να προσπαθείς να δεις με τη λογική τις σκέψεις σου. Έχεις υπομείνει πολλά και τα κρατάς για τον εαυτό σου. Είσαι, όμως, ειδικός στο να ξανανεβαίνεις κάθε φορά που πέφτεις ψυχολογικά.
4. Σκέψεις, σκέψεις πολλές! Έχεις την τάση να σκέφτεσαι συνέχεια και για τα πάντα!  Πάντα ψάχνεις το βαθύτερο νόημα των πραγμάτων. Μερικές φορές μπορεί να είσαι τόσο χαμένος στις σκέψεις σου που είναι δύσκολο να αντιληφθείς την πραγματικότητα. Μήπως προσπαθείς να κρύψεις από τον κόσμο πόσο αβέβαιος αισθάνεσαι; Θεωρείς τη ζωή ένα παζλ, και εσύ παίζεις με τα κομμάτια, προσπαθώντας να τα ταιριάξεις μεταξύ τους. Μπορεί να μην μπορείς πάντα να καταλάβεις το νόημα αυτών που συμβαίνουν, αλλά το αποδέχεσαι!
5.  Άλλος το πρωί, άλλος το βράδυ! Μα τι έπαθες; Αγαπάς τις αντιφάσεις και το φωνάζεις!  Η διάθεσή αλλάζει καθημερινά.  Συνήθως δεν αποκαλύπτεις στους άλλους την προσωπικότητά σου. Δεν κάνεις λανθασμένες ενέργειες, προσπαθείς να προχωράς με σταθερά βήματα τις περισσότερες φορές, αλλά απολαμβάνεις την μυστηριακή και αινιγματική ζωή που ζεις! Λίγα λόγια και περισσότερα έργα, είναι αυτό που πιστεύεις!
6.  Διαίσθηση και ευαισθησία! Αισθάνεσαι τα πάντα και δεν ξεχνάς τίποτα! Γέλιο και κλάμα, μαζί!  Προσπαθείς να μην δείχνεις στον κόσμο πόσο εύθραυστος είσαι. Αντί για  αυτό δείχνεις στον κόσμο πόσο έξυπνος και εύστοχος είσαι. Διαισθάνεσαι αυτά που πρόκειται να έρθουν. Εμπιστοσύνη στο ένστικτο.
7. Ενέργεια και πάθος!  Είσαι των άκρων. Είσαι της λογικής «όλα ή τίποτα». Απόλυτος στις απόψεις και συνήθως παίρνεις γρήγορες και δραστικές αποφάσεις. Προσπαθείς να κρύψεις το άγχος σου, αλλά έχεις πολλή ενέργεια και μπορεί να είσαι αρκετά νευρικός. Βάζεις υψηλούς στόχους που τους προσεγγίζεις μέσα από ένα εσωτερικό δράμα!
8. Εκκεντρικός και ενδιαφέρον τύπος! Απεχθάνεσαι τους  κανόνες και την παράδοση. Κάνεις τα πάντα με τον δικό σου τρόπο, χωρίς να λαμβάνεις υπόψη τις συνέπειες που μπορεί να αντιμετωπίσεις. Αγαπάς τη διαφορετικότητα, αδιαφορείς για τη γνώμη των άλλων. Εύχεσαι όλοι να ήταν σαν εσένα. Χαίρεσαι που είσαι αντισυμβατικός, το φωνάζεις με όλους τους τρόπους!
9. Διαίσθηση αυξημένη και καλοσύνη!  Μπορείς να καταλάβεις πολλά και μόνο από τις εκφράσεις του προσώπου κάποιου ή τον τόνο της φωνής του. Αναγνωρίζεις το ψέμα από την αλήθεια! Ευχάριστος ακροατής και πολύ επικοινωνιακός, δεν χειραγωγείσαι εύκολα, καθώς έχεις επαφή με το Κέντρο σου! Έχεις συνειδητοποιήσει τι ακριβώς θέλεις, και το κάνεις! 

Περισσότερα ψυχολογικά τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)