Οι πιο «hot» εφαρμογές που κυκλοφορούν

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0

Οι πιο «hot» εφαρμογές που κυκλοφορούν 

Για να είστε μέσα σε όλα!

Με τόσες πολλές εφαρμογές που κυκλοφορούν «εκεί έξω», είναι δύσκολο να καταφέρει κανείς να είναι ενημερωμένος για τα πάντα!
Αν θέλετε όμως να είστε «μέσα σε όλα»… συνεχίστε να διαβάζετε, γιατί παρακάτω θα βρείτε τις πιο «hot» εφαρμογές που κυκλοφορούν για συσκευές Android και iOS.

Από το νέο Instagram, μέχρι το Star Wars και το «νέο» Flappy Bird, θα βρείτε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα.

1. Μετατρέψτε το κινητό σας στον ψηφιακό σας… μπάτλερ!

Η εφαρμογή Humin (iOS) «θυμάται» την παραμικρή λεπτομέρεια για το πώς, πού, πότε γνωρίσατε κάποιον, έτσι ώστε εσείς να εστιάζετε στη στιγμή που ζείτε… αντί να προσπαθείτε να θυμηθείτε τα πάντα.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι το νούμερο του τηλεφώνου κάποιου και το Humin θα κάνει τα υπόλοιπα!

2. Το νέο sequel του δημοφιλούς Flappy Bird.

Η εφαρμογή «Swing Copters» (διατίθεται σε συσκευές iOS και Android) είναι ένα καινούριο παιχνίδι από το δημιουργό του «Flappy Bird».

3. Για τους επίδοξους μετεωρολόγους.


Με την εφαρμογή Wunderstation για iPad μπορείτε να βρείτε όποιες πληροφορίες θέλετε που αφορούν τον καιρό, σύμφωνα με δημοσίευμα του Business Insider.

4. Η γραφομηχανή του Tom Hanks.


Αν σας αρέσει η τεχνολογία, με μια δόση… παλιάς σχολής, τότε η εφαρμογή «Hanx Writer» που δημιούργησε ο διάσημος ηθοποιός Tom Hanks για iPad, είναι ό,τι πρέπει για εσάς!

5. Δημιουργήστε μοναδικά βίντεο με τη βοήθεια του Instagram.

Η εφαρμογή «Hyperlapse» από το Instagram (iOS) θα σας μετατρέψει σε… επαγγελματίες κινηματογραφιστές.

Εντάξει, μπορεί να υπερβάλλουμε λίγο, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δείτε σημαντική βελτίωση στα προσωπικά σας βιντεάκια.

6. Τα «θυμωμένα πουλιά» επιστρέφουν με νέες περιπέτειες…

Η εφαρμογή «Angry Birds Stella» (iOS, Android) διαθέτει 120 καινούρια επίπεδα, που θα σας κρατήσουν… «κολλημένους» στην οθόνη της «έξυπνης» συσκευής σας.

7. Ετοιμαστείτε για το δικό σας «πόλεμο των άστρων» σε μακρινούς γαλαξίες.


Η εφαρμογή «Star Wars: Commander» διατίθεται σε συσκευές iOS. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής, το οποίο επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει αν θέλει να πολεμήσει στο πλευρό της «Rebel Alliance» ή με την «Galactic Empire». 
 
Περισσότερες εφαρμογές εδώ.
Περισσότερα θέματα τεχνολογίας εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)