Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο με δύο νεκρούς

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Νεκροί μια γυναίκα, ένοικος του κτιρίου, και ένας πυροσβέστης που προσπάθησε να την σώσει - Η φωτιά ξεκίνησε από κατάστημα υδραυλικών - Άλλοι δύο άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.
Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο με δύο νεκρούς  
Τραγωδία με δύο νεκρούς το βράδυ της Παρασκευής στο Παλαιό Φάληρο.
Ένας πυροσβέστης και μια ένοικος τριώροφου κτίριου στην οδό Ιπποκράτους 4 στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά έχασαν τη ζωή τους.
Όπως μετέδωσε η ΝΕΡΙΤ ο άτυχος πυροσβέστης, ο οποίος ήταν περίπου 30 ετών, έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να απεγκλωβίσει την γυναίκα από μπαλκόνι στο δεύτερο όροφο του κτιρίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και οι δύο εισέπνευσαν μεγάλη ποσότητα καπνού.
Η φωτιά ξέσπασε στις 9 το βράδυ σε κατάστημα υδραυλικών που βρίσκεται στο ισόγειο ενώ επεκτάθηκε και στον πρώτο όροφο του κτηρίου.

Η πυροσβεστική λόγω του πυκνού καπνού και των συνεχών εκρήξεων που σημειώνονταν από φιάλες ασετιλίνης στο ισόγειο, δεν μπορούσε να πλησιάσει το κτήριο για πολύ ώρα.
Σύμφωνα με  πληροφορίες, μια ηλικιωμένη γυναίκα, πιθανώς ένοικος των ορόφων μεταφέρθηκε με αναπνευστικά προβλήματα στο Σωτηρία ενώ στο 251 ΓΝΑ μεταφέρθηκε, επίσης με αναπνευστικά προβλήματα, και δεύτερος πυροσβέστης. Και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με το γραφείο τύπου της πυροσβεστικής.

 
Τη φωτιά κατάφεραν να σβήσουν τελικά οι 40 πυροσβέστες με 13 οχήματα που βρέθηκαν στο σημείο.






 
 
Περισσότερες ειδήσεις εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)