5 συμβουλές για όμορφο και υγιές δέρμα μετά τις διακοπές

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
5 tips για όμορφο και υγιές δέρμα μετά τις διακοπές!

Η θάλασσα, ο ήλιος και η διατροφή σου κατά τη διάρκεια των διακοπών σίγουρα άφησαν τα σημάδια τους στο σώμα σου και τώρα που επέστρεψες αισθάνεσαι ότι χρειάζεσαι λίγες μέρες να επανέλθεις. Μάθε ποιες τροφές θα σε βοηθήσουν να ξαναβρείς τη λάμψη σου και πως θα κρατήσεις και στην πόλη την ψυχολογία των διακοπών για να παραμείνεις όμορφη!
1.Πες ναι στις τροφές που μπορούν να σε κάνουν όμορφη: Πρόκειται για τροφές με μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό, με διουρητική δράση που θα σε κάνουν να ξεφουσκώσεις, όπως το πεπόνι, το αγγούρι, το σέλερυ, τα λεμόνια, η καρύδα, τα ραπανάκια.
2.Κατανάλωσε τροφές που θα προστατεύσουν το δέρμα σου από τον ήλιο από μέσα όπως οι ντομάτες, τα καρότα, το πεπόνι και τα χόρτα που περιέχουν β-καροτίνη και λυκοπίνη. Μην ξεχνάς τις αντηλιακές κρέμες, την ενυδάτωση και το νερό!
3. Μην κλειστείς σπίτι: Μετά τις διακοπές συνήθως μελαγχολούμε και καθόμαστε σπίτι, όμως αν βγεις έξω είτε για βόλτα είτε για να γυμναστείς θα μπορέσεις να διατηρήσεις την ψυχολογία των διακοπών.
4.Μην τρως βαριά φαγητά και συσκευασμένα προϊόντα. Προτίμησε ωμά, φρέσκα τρόφιμα που δεν θα σε βαρύνουν και θα σου δώσουν ενέργεια.
5. Μην ξεχνάς να φροντίζεις το πρόσωπό σου, να κάνεις scrubbing και να το ενυδατώνεις για να βρει και πάλι την λάμψη του. 

Περισσότερα θέματα ομορφιάς εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)