Jesus Aceves: Ο άνθρωπος λύκος

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Η συγκεκριμένη ασθένεια δεν είναι θανατηφόρα ούτε επίπονη. Αγγίζει όμως τα όρια της αποκρουστικότητας, εάν επιτρέπεται να πούμε κάτι τέτοιο, αφού το ανθρώπινο σώμα γεμίζει με τρίχες παντού. Κι όταν λέμε παντού, το εννοούμε, ακόμα και σε ολόκληρο το πρόσωπο.
Ο Jesus γεννήθηκε έτσι και "μεταμορφώθηκε" από μικρή ηλικία με αποτέλεσμα να τον αποκαλούν ο "μικρός λύκος".
Τώρα είναι ενήλικος και πρέπει να αντιμετωπίσει τα περίεργα βλέμματα και τον καθημερινό χλευασμό ενώ προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του στο Μεξικό όπου διαμένει.
Το βίντεο έγινε από την Eva Aridjis και δείχνει την αγωνιώδη προσπάθεια του άνδρα καθώς προσπαθεί να ελέγξει τη ζωή του κάτω από αυτές τις συνθήκες. Κατά τη διάρκεια του βίντεο, ο θεατής παρακολουθεί τον Jesus να επισκέπτεται ένα ζωολογικό κήπο όπου είναι εμφανής η ομοιότητα του με τους λύκους.
Ο ίδιος λέει πως δεν μοιάζουν μόνο λόγω του τριχώματος αλλά κυρίως επειδή είναι όλοι παγιδευμένοι.
Είναι άκρως αποκαλυπτική η σκηνή που δείχνει τον Jesus να προχωρά σε σταθμό του μετρό και ολόγυρα του συνάνθρωποί του που τον κοιτάνε από περίεργα μέχρι φοβισμένα, μία εικόνα η οποία χειροτερεύει μέσα στο τρένο, στο βαγόνι όπου κάθεται.
Ο ίδιος λέει:
Θα ήθελα να με αφήσουν σε ένα μέρος όχι όμως μόνο μου.
Η δημιουργός του βίντεο τονίζει:
"Ήταν πολύ σημαντικό για μένα ως δημιουργός της μικρής αυτής ταινίας να δώσω σε όλους αυτούς (που αντιμετωπίζουν τη συγκεκριμένη ασθένεια) φωνή και να υπάρχει ντοκουμέντο για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους".
Για την ακρίβεια της υπόθεσης σημειώνεται πως έχουν καταγραφεί μόνο περίπου 50 υποθέσεις της εκ γενετής υπερτρίχωσης.

Top 5 Hairiest People από Miss-Jessy-Lays

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)