Εφαρμογές για να «σκοτώνετε» την ώρα σας στις μετακινήσεις σας

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
1

Εφαρμογές για να «σκοτώνετε» την ώρα σας στις μετακινήσεις σας

Λειτουργούν ακόμη κι όταν το κινητό σας δεν έχει σήμα

Παίξτε online τα καλύτερα και δωρεάν παιχνίδια εδώ.

Το πήγαινε-έλα στη δουλειά με τα μέσα μεταφοράς μπορεί να «φάει» αρκετό χρόνο μέσα στην ημέρα ενός εργαζόμενου.

Αν λοιπόν δε θέλετε να κοιτάζετε αμήχανα τους συνεπιβάτες σας μια στα μάτια, μια στα πόδια και μια… στο κενό, δείτε παρακάτω μερικές εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να «σκοτώσετε» πιο ευχάριστα την ώρα σας, ακόμη κι εκεί που δεν έχει καθόλου σήμα το κινητό!

Το αφιέρωμα επιμελήθηκε ο Steven Tweedie για το Business Insider.

1. Kiwanuka




Το «Kiwanuka», που διατίθεται τόσο σε συσκευές iOS όσο και Android, είναι ένα puzzle game που σας θέτει υπεύθυνο μιας ομάδας πολιτών, την οποία πρέπει να καθοδηγήσετε προς την έξοδο δίνοντάς της τις κατάλληλες οδηγίες για να φτάσει στον τελικό στόχο.

2. Jupiter Jump



Είναι ένα παιχνίδι δράσης που ξεκινά με μια προσγείωση και συνεχίζεται μέσα σε επικίνδυνα ορυχεία. Όσο πιο ριψοκίνδυνες οι μανούβρες, τόσο περισσότερους πόντους συγκεντρώνετε. Διατίθεται σε iOS και Android. 

3. Paperama



Το Paperama είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται στην ιαπωνική τέχνη των οριγκάμι. Με περιορισμένο αριθμό κινήσεων ο παίκτης καλείται να ολοκληρώσει συγκεκριμένα σχήματα. Οπλιστείτε με υπομονή και δοκιμάστε την τύχη σας. Διατίθεται σε iOS και Android.

4. Blackwell 1: Legacy




Το «Blackwell 1: Legacy» είναι ένα σύγχρονο παιχνίδι περιπέτειας-μυστηρίου που διατίθεται μόνο σε χρήστες iOS.

5. Timberman 



Ο πιο γρήγορος κερδίζει. Όσο πιο γρήγορα κόβετε, τόσο περισσότερο θα παραμείνετε ζωντανοί. Φροντίστε να αλλάζετε πλευρές για να αποφύγετε τα… επικίνδυνα κλαδιά που «κατεβαίνουν». Διατίθεται σε iOS και Android.

6. Watercolors




Ετοιμαστείτε για πολλά… χρώματα. Στο παιχνίδι «Watercolors» (διαθέσιμο σε iOS), οι παίκτες δεν πρέπει να επιλέξουν το λάθος χρώμα. 


Παίξτε online τα καλύτερα και δωρεάν παιχνίδια εδώ.

Περισσότερα θέματα για εφαρμογές εδώ.
Περισσότερα θέματα για τεχνολογία εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
  1. Εγώ πάντως τέτοιου είδους εφαρμογές τις απολαμβάνω στο tablet Z2 με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 801 που διαθέτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου