Τρομακτική ιστορία: Η φλογέρα του βοσκού...

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0



Ήταν κάποτε ένας βοσκός σε κάποιο χωριό στην Μακεδονία ο οποίος είχε ζώα όπου τα έβγαζε κάθε μέρα να βοσκήσουν πάνω στο βουνό. Ξεκινούσε το πρωί και γυρνούσε αργά το βράδυ. Αυτός ο βοσκός είχε και ένα αγόρι το οποίο ήταν μοναχοπαίδι. Έφτασε λοιπόν η μέρα που ο πατέρας του του είπε πως είναι πια σε ηλικία που πρέπει να δουλέψει και θα έπρεπε αφού δεν μπορούσε να βρει δουλειά πουθενά να αναλάβει τα ζώα. Ξεκίνησε λοιπόν να πηγαίνει κάθε πρωί και γυρνούσε αργά το βράδυ. Μια μέρα γύρισε στο σπίτι αργά το βράδυ και δεν μπορούσε να μιλήσει τραύλιζε υπερβολικά, οι γονείς του των ρωτούσαν τι έπαθε αλλά αυτός δεν έδινε σημασία το μόνο που κοιτούσε ήταν η φλογέρα που είχε στα χέρια του.

Συνέχισαν να περνάνε οι μέρες και το παιδί δεν γινόταν καλά, αποφάσισε λοιπόν ο πατέρας του να πάει να δει τι μπορεί να συμβαίνει όταν αυτό που είδε τον συγκλόνισε. Ο γιος του έπαιζε με την φλογέρα και γύρω του χόρευαν παράξενα πλάσματα κοντά στο ένα μέτρο το οποία φορούσαν νυχτικιά, τρόμαξε ο πατέρας του και γύρισε στο σπίτι όπου τον περίμενέ.

Όταν γύρισε το παιδί αργά την νύχτα ο πατέρας του ζήτησε να του εξηγήσει τη συμβαίνει, άλλα το παιδί το μόνο που έκανε ήταν να κοιτάει την φλογέρα. Τότε ο πατέρας νευρίασε και πήρε την φλογερά από τα χέρια του και την έσπασε, τότε το παιδί μπόρεσε και μίλησε καθαρά "δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό... Θα τις θυμώσεις" και σωριάστηκε κάτω νεκρός. Ο ιατροδικαστής είπε πως είχε σπασμένη σπονδυλική στήλη και συγκεκριμένα ήταν θρύψαλα.

Φήμες θέλουν το παιδί να παίζει με την φλογέρα για να διασκεδάσει τις νεράιδες ακόμα στο βουνό που βοσκούσε τα ζώα...


Περισσότερες τρομακτικές ιστορίες εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)