Η Σαντορίνη το καλύτερο νησί του κόσμου! Μαζί με την Κρήτη και τη Μύκονο συμπληρώνουν την καλύτερη 5άδα στην Ευρώπη!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0

Οι αναγνώστες του κορυφαίου τουριστικού περιοδικού Travel +Leisure αποφάνθηκαν. Ελληνικά και τα τρία στα πέντε καλύτερα νησιά της Ευρώπης

Αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις για τον ελληνικό τουρισμό είχε η 19η ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού Travel+Leisure για τους καλύτερους προορισμούς και υπηρεσίες για αναψυχή.
 Η Σαντορίνη επιλέχθηκε ως το καλύτερο νησί στον κόσμο αφήνοντας πίσω της τρία νησιά του συμπλέγματος της Χαβάη. Συγκεκριμένα, η Σαντορίνη, η οποία βρισκόταν στην 4η θέση πέρυσι, συγκέντρωσε 89.98 βαθμούς.
 
Αντίστοιχα σε ευρωπαϊκό επίπεδο τρία ελληνικά νησιά ψηφίστηκαν ως τα καλύτερα της Γηραιάς ηπείρου. Πέρα από την Σαντορίνη που βρίσκεται στην κορυφή, στην τρίτη θέση, πίσω από το Κάπρι της Ιταλίας βρίσκεται η Κρήτη με 84,26 βαθμούς ενώ στην πεντάδα επιστρέφει, πίσω από την Σικελία η Μύκονος με  82,55 βαθμούς.

Ευχάριστη έκπληξη για τον τουρισμό της Αθήνας η είσοδος του ξενοδοχείου Grande Bretagne ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία μεγάλων πόλεων στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα οι αναγνώστες του Travel+Leisure έδωσαν 92.32 στο ξενοδοχείο του Συντάγματος κατατάσσοντας το 13ο στην Ευρώπη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)